10 tanács Kate Middleton és Meghan Markle stylistjától, amelyeket érdemes megjegyezni

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

2018-ban Meghan Markle és Harry herceg hivatalosan összekötötte az életét, ami azt jelenti, hogy a királyi család egy másik gyönyörű nővel gazdagodott. Ez a hollywoodi mosolyú lány nem büszkélkedhet hercegnői címmel, de már divatikon címmel rendelkezik, amelyen Kate Middletonnal osztozik.

Piros

A legtöbb nő fél az élénk színektől a ruhatárában, de Kate nem. A piros a hercegnő egyik kedvenc színe, amelyet mind a napi, mind az estélyi öltözékében használ. Meghan szintén szereti a skarlát színeket. Érdemes megjegyezni, hogy ez a 2 hölgy különböző árnyalatokat visel – a megfelelően megválasztott színárnyalat mindenkit divatossá tesz.

Különböző stílusú kosztümök

A női kosztümök időtlenek, és Kate királyi státusza kötelezi őt a klasszikus és pedáns stílus fenntartására – tucatnyi nadrágos és szoknyás kosztümje van. A hercegnő inkább a térd feletti szoknyákat részesíti előnyben, amelyeket gyakran kiegészít egy hozzá illő zakóval. Úgy tűnik, hogy Meghan követi a példáját.

Ceruza ruhák

Ezt a stílust klasszikusnak tekintik a női ruhásszekrényben, és a brit nők nagyon is tisztában vannak ezzel a ténnyel. Ez az univerzális ruha tökéletesen elrejti a test tökéletlenségeit, meghosszabbítja a sziluettjét, és nőiessé teszi a megjelenést. Kate gyakran választja ezeket a ruhákat hivatalos rendezvényekre, előnyben részesítve a semleges színeket.

A bőr tónusának megfelelő árnyalatok

Kate Middleton gyakran visel halványkék ruhát, és mindannyian észrevettük, hogy ez az árnyalat tökéletesen illik hozzá.

Meghan inkább egy semlegesebb színskálát részesít előnyben, különböző barnás, elefántcsont és bézs árnyalatokkal.

Egyszínű öltözködés

Az egyszínű szövetek tökéletesek mind a bonyolult, mind az egyszerű szabásokhoz. Ez a tónusos öltözködési mód elegánssá és kifinomulttá teszi a megjelenést.

Skinny (szűk) nadrág és fehér ing

A fehér gombos ing hosszú ideje klasszikus ruhadarab. Ha divatosnak és egyszerűnek akarsz kinézni, egy szűk nadrág vagy farmer, valamint egy férfi stílusú ing mindig fantasztikus választás. Egyszerű kiegészítőket is használhatsz, hogy fokozd a hatást, és az ing színe kék vagy fehér színű is lehet.

Fehér

A fehér kövérít? Egyáltalán nem! A modern divatban a teljes fehér megjelenés tökéletesen működik, nem csak az estélyi öltözékben, hanem a mindennapi viseletben is. Hogy feldobd a teljesen fehér ruházatot, csak válassz hozzá egy kontrasztos elemet.

Elegáns kabát

A kabát egy klasszikus felsőruházati elem, amelyet a szezonon kívüli időszakokban a legjobb viselni, különösen, ha a ködös Albion partján tartózkodsz.

Virágminta

A hagyományos virágminta egy könnyű ruhával kombinálva egy másik dolog, amelyet a királyi hölgyek szeretnek. Egyszerű, elegáns és stílusos. Mellesleg, a virágminták illenek minden színtípushoz.

Nude (bőrszínű) rúzs

Kate előnyben részesíti a könnyű ajakfényeket, nude árnyalatú rúzsokat vagy egyáltalán nem használ rúzst. A hercegné inkább a szemeit emeli ki sminkkel. Meghan gyakran ugyanezt a módszert használja, és az élénk színeket semleges és semleges, natúr árnyalatokkal helyettesíti. Ez az opció alkalmas nappali üzleti találkozókra és hivatalos esti rendezvényekre is.

Bónusz: egyszerű márkájú ruhadarabok a mindennapi életben

A királyi imázsra gondolva csak exkluzív, luxus és drága márkák jutnak eszünkbe. Valószínűleg így kellene lennie, amikor gálaeseményekről beszélünk, de mindennapi életében Kate Middleton inkább olyan hétköznapi márkák ruháit részesíti előnyben, mint a Topshop vagy a Zara.

Az esküvőjük utáni napon Kate egy kék, Zara ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, amely 60 dollárba kerül. 2016-ban, miközben ellátogatott az Indiai Nemzeti Parkba, ugyanolyan márkájú nadrágot viselt, amely 50 dollárba került. Ennek a szerénységnek köszönhetően, nemcsak hogy mindannyiunkat inspirálhat a hercegnő stílusa, de le is másolhatjuk azt.

Vannak megtakarítási titkaid, amelyek segítségével nagyszerűen nézhetsz ki?

Forrás:

7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.