12+ híresség, aki drasztikusan megváltoztatta a külsejét

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Az emberek úgy vannak kódolva, hogy egy bizonyos idő után újabbnál-újabb dolgokra vágyjanak, például új autóra, házra, párra, ruhára, munkahelyre vagy megjelenésre. Ez alól bizony a hírességek sem kivételek, ugyanis ők is csak emberek, ezért rövidebb-hosszabb idő után ők is ráunnak jelenlegi kinézetükre. Egyesek vagy levágatják, vagy megnövesztik, esetleg más színűre festetik a hajukat, ami egyébként egy korszak lezárását is jelképezheti. Köztudott, hogy a nők egy szakítást a hajuk megváltoztatásával zárnak le, de vajon miért ne tehetné ugyanezt egy férfi. Nézzük csak Channing Tatumot, aki válása után letolatta a haját és szőkére festette. Ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek néhány hírességet, akik mondhatni drasztikus változáson estek át.

1, Conchita Wurst – A szakállas nőként népszerűvé vált Thomas Neuwirth úgy gondolta, már mindent elért Conchitaként, amit el lehetett így úgy döntött stílust vált. Többnyire őszülő férfi képében tetszeleg a kamerák előtt.

2, Cara Delevingne – A divatmodell nem igazán tartozik a nőcis nők kategóriájába, amit szerintem ő maga is érez. Legutóbb rövid szőke hajjal látták egy rendezvényen.

3, Bill Kaulitz – A Tokio Hotel frontembere, nem mellesleg Tom ikertestvére. Amíg az emberek meg nem tudták a nevét, sokan nem tudták eldönteni, hogy fiú vagy lány. Mindig nagy, hosszú haja, kisminkelt arca volt és a hangja sem volt túl férfias. Azóta nagyon sokat változott, például ő is belépett a szőke hajúak táborába.

4, Tom Kaulitz – A Tokio Hotel gitárosa éveken keresztül hosszú raszta hajat viselt, ám most, hogy egy párt alkotnak Heidi Klummal kicsit visszavett rocker stílusából.

5, Charlize Theron – Sokan megszokták már a színésznő szőke haját, ám ő beleunt ebbe a stílusba. Évtizedekkel ezelőtt volt barna hajú és úgy látszik újra visszaváltott rá.

6, Azis – Az énekes megszabadult szőke hajától és egy férfiasabb hajviselettel lepte meg magát, na meg persze rajongóit.

7, Kristen Stewart – Az Alkonyat filmek csillaga sosem volt egy átlagos lány, valamivel mindig kitűnt a tömegből, de ez a stílus messze a legmerészebb tőle.

8, Channing Tatum – Zac példáját követve ő is szőkére festette, sőt letolatta a haját. Instagramon tette fel rajongóinak a kérdést, hogy jó vagy nem.

9, Zac Efron – A színész mindenkit meglepett szőkére festett frizurájával. Rajongóitól persze kapott hideget meleget, de azért nem áll rosszul neki ez a stílus sem.

10, Emma Roberts – Levágatta szőke haját, sőt meg is változtatta annak színét. A Barna sokkal jobban áll neki.

11, John Travolta – Ha hiszitek, ha nem Travolta nagyon is élvezi a kopaszsággal járó életet. Most sokkal felszabadultabban érzi magát, mint valaha.

12, Macy Williams – A Trónok Harca Arya Starkja ledobta barnás fürtjeit és egy igazán merész árnyalatot választott magának.

13, Végezetül pedig Katy Perry, aki nem fél kísérletezni saját megjelenésével.

4.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.