16 milliót kap a Kossuth-díjjal Nagy Feró: azt is elárulta, mire fogja költeni a pénzt

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Nagy Feró nem számított arra, hogy Kossuth-díjjal fogják kitüntetni.

Kossuth-díjat kapott tegnap Nagy Feró, a Beatrice frontembere, két hete tudta meg, hogy a jelöltek között szerepel a neve. A Nemzet Csótánya sosem gondolta volna, hogy egyszer a nemzet Kossuth-díjasa lesz.

“Két hete tudtam meg, hogy ott vagyok a jelöltek között, bíztam benne, hogy akkor már meg is kapom. Korábban nem gondoltam volna. Sosem azért dolgoztam vagy zenéltem, nem azért kritizáltam, hogy egyszer elismerjék, de jó érzés, hogy értékelik az elmúlt ötven évemet” – mondta a Blikknek a zenész.

A Nemzet Csótánya úgy sejti, augusztusban fogja megkapni a díjat, aminek már a helyét is kinézte, de már azt is tudja, mire fogja költeni a díjjal járó 16 millió forintot.

“Az unokáimra költöm. Nekem megvan mindenem, de szeretném az ő jövőjüket biztosítani. Karácsonyra és a születésnapokra is babakötvényt vettem nekik, ez most is így lesz, csak vastagabban fog majd a toll” – árulta el Nagy Feró a lapnak.

“Simán lehet, hogy mire ők 18 évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőtt életüket. Ennél többet nem adhatok.” – zárta mondandóját Feró, aki jelenleg az RTL Klub-on futó Keresztanyu című sorozatban szerepel.

6.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.