“19 éves voltam, amikor megismertem az 51 éves vőlegényemet”

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

A most 54 éves Scott és 23 éves Jessica több mint 4 évvel ezelőtt ismerkedtek meg az interneten, egy társkereső oldalon, és bár megismerkedésükkor még ők maguk sem gondolták, hogy együtt akarják majd leélni az életüket, már az első randin egymásra hangolódtak, és 2020 augusztusában összeházasodtak.

A köztük lévő 30 éves korkülönbség miatt az emberek gyakran apa-lánya párosnak nézik őket, és Jessica igazság szerint majdnem 10 évvel fiatalabb Scott lányánál is. Amikor először nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat, mindkettejük családjának és barátainak megvoltak a maguk kételyei.

2016 augusztusában ismerkedtek meg, ekkor Scott 51, Jessica pedig mindössze 19 éves volt. A beszélgetést Jessica kezdeményezte, aki mindig szeretett idősebb férfiakkal ismerkedni, akik pontosan tudják, mit akarnak. Scott nem is láthatta volna a lány profilját, ha az nem ír neki üzenetet, mert Jessica jóval fiatalabb volt annál a korosztálynál, amivel Scott ismerkedett volna.

Scott első gondolata az volt, hogy milyen gyönyörű a lány, de aztán megijedt attól, mennyire fiatal, különösen, amikor tudatosította magában a tényt, hogy Jessica majdnem 10 évvel fiatalabb a lányánál, aki most 32 éves. Az emberek többsége furcsának tartja a kapcsolatukat, és Scott azt mondja, tulajdonképpen megérti őket, hiszen, ha az ő lánya állítana haza egy 30 évvel idősebb férfival, biztosan nem lenne elragadtatva, de reméli, hogy el tudná fogadni a helyzetet.

Jessica barátai is negatívan reagáltak a kapcsolatukra, nem támogatták azt, és lassan el is távolodtak a lánytól. Ennek ellenére a pár nem hagyja, hogy mások véleménye a szerelmük útjába álljon. 2019 augusztusában eljegyezték egymást, és egy évvel később össze is házasodtak. Az eredeti tervek szerint Montrealban tartották volna az esküvőt, de a járvány miatt erről végül le kellett mondaniuk.

Jessica családja jól fogadta a kapcsolatukat, bár a lány aggódott amiatt, hogy az édesapja nem fogja megkedvelni a vőlegényét, aki lényegében vele egyidős, sőt, egy évvel még idősebb is nála.

Jessica és Scott most a családalapítás gondolatával foglalkoznak. Mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznak, mert Scott néhány évvel korában a vazektómia mellett döntött, mivel nem gondolta volna, hogy két felnőtt gyermeke mellett újabb gyerekeket vállalna. Most azonban meggondolta magát, és azt szeretné, ha közös családjuk lehetne Jessicával.

„Scott már most is nagyszerű apa, és azt hiszem, most még jobb lesz benne, mint első alkalommal, mert már egyszer végigcsinálta.” – mondja Jessica.

Scott is meg van győződve róla, hogy Jessica nagyszerű édesanya lesz, és azt mondja, nem számít, mit gondolna mások a kapcsolatukról. „Nem tölthetjük azzal az életünket, hogy amiatt aggódunk, mit gondolnak mások.”

Forrás:

8.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.