2 éves kora óta él kerekesszékben, végre megtalálta élete szerelmét, de a menyasszonyt azzal vádolják, hogy csak a pénzért ment hozzá

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Shane Burcaw és Hannah Alyward számos gyűlölködő üzenetet kapott, de ez nem állhatott szerelmük útjába.

Amikor Shane Burcaw-nál kétéves korában diagnosztizálták a spinális izomatrófiát, vagy gerinc eredetű izomsorvadást, egy ritka öröklődő betegséget, amelynek következtében egész életében kerekesszékbe kényszerült, sokáig nem is gondolt a szerelemre, de a Hannah-val való megismerkedése bebizonyította, hogy az igaz szerelem létezik, és most boldog házasságban élnek, bár az idáig vezető út nem volt könnyű.

Négy év ismeretség után úgy döntöttek, ideje megtenni a következő lépést – vagyis készen állnak a házasságra. A pár több száz emberrel osztotta meg életének pillanatait, akik a közösségi médiában és a YouTube-on követték történetüket.

Hannah a következő szavakkal jelentette be az örömhírt az Instagramon: „Szeptember 4-én, pénteken, feleségül mentem életem szerelméhez. Nem volt az a nagy ünnepség, amit mindig terveztünk, de így is tökéletes volt. Shane és én alig várjuk, hogy személyesen is ünnepelhessünk a családunkkal, amint biztonságos lesz, de egyelőre az is elég, hogy férj és feleség vagyunk! Ez a legfontosabb. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy hozzámehettem a legnagyszerűbb sráchoz, akit ismerek.”

A világjárvány miatt nem szervezhették meg a tervezett lakodalmat, de ez nem állhatott a boldogságuk útjába. Shane az Instagramon a következőt írta: „Feleségül vettem a legjobb barátomat… Nagyon boldog vagyok, és rengeteget mosolygok.”

A párnak közös YouTube csatornája is van (Squirmy and Grubs), videóikban megmutatják az embereknek, milyen a közös életük, miközben folyamatosan rácáfolnak a fogyatékkal élőkkel kapcsolatos sztereotípiákra. Arról is beszélnek, mit jelent kapcsolatban élni valakivel, aki kerekesszékben van, és minden alkalommal bebizonyítják, hogy a kapcsolatuk ugyanolyan, mint bármelyik másik páré. Gondoskodnak egymásról, vitatkoznak, de, ami a legfontosabb, szeretik egymást.

„Nem vagyunk egyediek.” – írta Shane„Hannah és én nem vagyunk különlegesek… A fogyatékkal élő emberek is ugyanolyanok, mint bárki más, érzésekkel, vágyakkal, igényekkel! Minden nap hallunk olyan párokról, ahol az egyik fél fogyatékkal él, míg a másik nem, és ennek üzenete rendkívül egyszerű, ugyanakkor mélyreható: a kapcsolatunk teljesen normálisnak tűnik. Miért nem láthatja ezt a világ többi része?”

Sokan valóban meglátják ezt, és ezek az emberek mindenféle jókívánságokkal halmozták el az ifjú párt. De akadnak olyanok is, akik keményen kritizálják a kapcsolatukat. Az esküvői fotók mellé néhány elég durva komment is érkezett, amelyek azzal vádolták Hannah-t, hogy csak a hírnév vagy a pénz miatt ment hozzá férjéhez.

Egyikük például azt írta: „Van még egy partnere, akivel nemi életet is él?” Hannah azt mondja az ehhez hasonló megjegyzések nem új keletűek. Számtalan olyan megjegyzést kaptak már korábban is, miszerint a kapcsolatuk hazugság, és ő csak kihasználja Shane-t, hogy népszerű legyen a YouTube-on, vagy pénzre tegyen szert. „Azt hittem, hogy ha már házasok leszünk, akkor az emberek majd elfogadják, hogy ez a kapcsolat valódi.” – teszi hozzá Hannah.

Az esküvői képekre érkezett rosszindulatú kommentek azonban azt bizonyítják, hogy még hosszú az út, amíg az emberek végre megváltoztatják a véleményüket.

„Úgy gondolom, hogy a társadalomban létezik egy alapfelfogás, miszerint a fogyatékkal élők nem méltók a párkapcsolatokra.” – mondja Shane. „Ezért mi megpróbáljuk megmutatni az embereknek, hogy az életünk normális, és szórakoztató, és a fogyatékosság egyszerűen csak egy része ennek, akárcsak az azt körülvevő tudatlanság, de nem gátol bennünket az életben.”

A rosszindulatú megjegyzések azonban nem vehetik el a kedvüket. Most, hogy már összeházasodtak, a gyerekvállaláson is gondolkodnak.

„Mindenképpen szeretnénk gyerekeket, de még nem állunk készen.” – mondta Hannah. Shane pedig így nyilatkozott a kérdésről: „Két véglet között ingadozunk. Egyik héten úgy vagyunk vele, hogy készen állunk, aztán a következőn pedig már azon csodálkozunk, hogy is gondolhattuk valaha, hogy készen állunk?”

Shane azt is hozzátette, hogy az embereknek vannak bizonyos kétségeik, amikor arról van szó, hogy gyereket vállalnának, és ezeket szeretné eloszlatni.

„Sokan tévesen azt feltételezték, hogy azzal, hogy velem van, Hannah egy gyermek nélküli, cölibátusszerű életre kötelezte el magát. Ez az elképzelés azonban távol áll a valóságtól. Kielégítő intim életet élünk, és mindketten szeretnénk gyerekeket… Alig várom, hogy a kerekesszék hátuljához rögzített kiskocsiban húzogathassam ide-oda a gyerekeimet.” – mondta Shane.

Forrás:

3.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.