2 perce érkezett! A gyerekek koronavírus fertőzéséről van szó….”MUTÁLÓDIK” A vírus!Egyre több az atípusos tünet! EZEKRE a JELEKRE KELL NAGYON ODAFIGYELNI !Itt vannak a fotók

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Sok mindent tudunk ma már a koronavírusról, tudjuk, hogy a gyerekek szinte tünetmentesen vészelik át a fertőzést, az idősek tünetei atípusosak, láz helyett, zavartság, elesettség, fájdalmak jelentkeznek – kezdte beszámolóját Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa.

Tudjuk, hogy a vírus mutálódik, változik, ezek azonban az alapvető tulajdonságait nem változtatják meg. Nem tudunk eleget még a pontos terjedéséről, de a bevezetett óvintézkedések elegendőnek tűnnek – fogalmazott Szlávik.

A kezelésről elmondta, tapasztalatokon alapuló módszereket, komoly, hatékony terápiákat, vérplazma terápiát alkalmaznak, s várják a szeptembert, amikor 1-2 hatékony oltóanyag elérhető lesz.-írja a napi.hu.

Az eddig ismert tüneteken (köhögés, magas láz, szaglás elvesztése) kívül a lábon lévő zúzódások, bevérzések, bárányhimlő-szerű foltok is lehetnek a koronavírus fertőzés jelei – feltételezik spanyol orvosok. Állításukat spanyol, olasz és francia esetekre alapozzák.

Spanyol orvosok egy csoportja állítja, hogy a bárányhímlőhöz hasonló fekélyes foltok is lehetnek a koronavírus tünetei. Abból következtettek erre, hogy több koronavírusos betegnél is megfigyelték a lábfejen lévő piros foltokat.

“Lila léziók (nagyon hasonlóak a bárányhimlőhöz vagy a kanyaróhoz), amelyek általában a lábujjakon jelennek meg, és többségében úgy gyógyulnak meg, hogy nem hagynak nyomot maguk után. Többségében fertőzött gyermekek és serdülők körében találkozunk ezzel a tünettel, de felnőttek között is előfordult már” – írta meg a nypost.com

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy ez valóban a koronavírus egy új tünete lenne. De ha esetleg mégis beigazolódna, akkor jóval könnyebben észrevehetnénk magunkon.-írja a life.hu

Címlapfotó:illusztráció 

6.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.