37 ezer eurót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint David Beckham – Szerinted sikerült neki?

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A példakép sokszor hasznos az életben, hiszen előbbre visz, ösztökél, és egy olyan követendő mintává válik, ami miatt nem adjuk fel a nehéz helyzetekben sem. Alapjában véve a példakép egy pozitív minta, de viszont előfordulhat az is, hogy egyesek egy kicsit elvetik a sulykot.

Van, aki megszállottságig szeretne hasonlítani a példaképére, ugyanazokra a drága márkás ruhákra vágyik, ugyanolyan kocsival szeretne száguldozni, és a borbélytól is ugyanolyan dizájnt kér.

Egy 22 éves férfi annyira szeretett volna David Beckhamre hasonlítani, hogy csaknem 37.000 eurót költött plasztikai sebészre, de az átalakulás még így sem “tökéletes”.

Ken, Barbie és Angelina Jolie után most David Beckham-en a sor, hogy egy kimberleyi fiatalember példaképévé váljon. Jack Johnson 22 éves, az utóbbi években nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a lehető legjobban hasonlítson David Beckhamre.

Jack Johnson az orrával kezdte a műtétek sorát, majd zsírleszíváson esett át, de kapott állimplantátumot, és számtalan botoxos arckezelést is alkalmaztak rajta. Ezenkívül a fiatalember rengeteg pénzt áldozott fel arra, hogy olyan márkás ruhákba járhasson, mint David Beckham.

A 22 éves férfi annak ellenére sem mondott le álmairól, hogy egyszer szinte egy lakástűz áldozata lett. Amint magához tért a kómából, az volt az első gondolata, hogy mit tehetne még meg, hogy jobban hasonlítson Beckhamre.

“Nem állok le, amíg élek, kitartok az álmom mellett. Most még nem hasonlítok annyira Davidre, ha valaki adna 1 millió fontot, az sem lenne talán elég, de tovább próbálkozom. Az a tény, hogy a halál küszöbén álltam, még elszántabbá tett, hogy elérjem a célom” – mondta Jack Johnson.

A férfi a család támogatásával össze tudta gyűjteni az újabb szépészeti műtétekhez szükséges pénzt. Jack Johnson célja ezúttal, hogy eltávolítsák három bordáját, így David Beckhamhez hasonló alakja lehet.

“Addig folytatom, amíg nem hasonlítok rá. Nem hallgattam a saját anyámra, amikor azt mondta, álljak le, éppen ezért senki más sem tud megállítani. Nincs semmi problémám a külsőmmel, de úgy szeretnék kinézni, mint David Beckham” – közölte mondta Jack.

4.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.