70 év kellett ahhoz, hogy először találkozhasson az egymástól a közvetlen születésük után elválasztott ikerpár

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A ikerpárok rejtélyes világa külső szemlélőként igencsak különleges. A köztük húzódó szoros kötelék nem ismer akadályokat, láthatjuk az alábbi megható történetből is. Két férfi 70 év után találkozik egymással életében először, és többet egy percet sem szeretnének egymás nélkül tölteni.

George Skrzynecki és Lucjan Posnanski 1946-ban született Németországban. Édesanyjuk munkatábori szolgálatot teljesített, majd nem sokkal születésük után megbetegedett és elhunyt. A két fiú 1947-ben különböző nevelőszülőkhöz került Lengyelországba, és hosszú időn keresztül semmit sem tudtak egymás létezéséről.

George nem sokkal azután, hogy megtudta, hogy nem vér szerinti szülei nevelik, kivándorolt Amerikába, Lucian pedig Lengyelországban élte eddigi életét. Találkozásuknak híre az egész világot bejárta, hiszen ritkán fordul elő, hogy egy ikerpár 68 év eltelte után találjon egymásra.

Tavaly egy nő kért segítséget, levelével a lengyel vöröskereszthez fordult, melyben az állt, hogy szeretne rátalálni apja, Lucjan Posnaski családjára. Hosszas keresés után, a lengyel és amerikai vöröskereszt segítségével a két férfi egymásra talált.

Az alábbi videóban láthatjuk találkozásuk igencsak megható pillanatát, a varsói repülőtéren.

3.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.