A 23 éves fiatal anyának már 11 gyereke van, és még többet szeretne milliomos férjével

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Christina Öztürk (23) csak egy gyermeknek adott életet természetes úton, mielőtt férjével belevágtak volna a béranyasági programba, hogy minél több gyerekük születhessen.

A fiatal anyának jelenleg 11 gyereke van, de reméli, hogy még több tucat születhet különböző béranyáktól.

A 23 éves Christina a grúziai Batumi üdülővárosában ismerkedett meg milliomos szállodatulajdonos férjével, Galip Öztürkkel. A párnak már 10 gyereke született különböző béranyáktól. Grúziában 1997 óta legális a béranyaság, amennyiben az ehhez folyamodó pár heteroszexuális és házas.

A közösségi médiában azt írták, hogy legalább 105 gyereket szeretnének, de később beismerték, hogy ezt azért ők is csak viccnek szánták.

Az összes potenciális béranya jelölt tanácsadáson vesz részt, és különböző papírokat ír alá, mielőtt kihordaná a babákat, akik genetikailag Christina és Galip gyerekei.

A moszkvai származású fiatal nő egyedülálló anya volt, egyedül nevelte most 6 éves kislányát, amikor úgy döntött, ellátogat a „Fekete-tenger Las Vegasaként” ismert üdülőhelyre.

Azt mondta, Galippal való találkozása szerelem volt első látásra, és a férfit a „mentorának, a vezetőjének és a mesebeli hercegének” nevezte. A férfi szintén megerősítette, hogy első pillantásra egymásba szerettek.

„Olyan könnyű vele lenni, mindig mosolyog, ugyanakkor félénk és titokzatos. Olyan feleség, amilyet mindig is szerettem volna, egy igazi csiszolatlan gyémánt, akiben megláttam a tiszta és kedves szívet.” – mondja a férfi.

Megismerkedésük után a dolgok nagyon gyorsan történtek: Christina magával vitte kislányát, Vikát, és Batumiba költöztek.

A fiatal nő elmondta, annak ellenére, hogy Galip jóval idősebb nála (56 éves), a férfinek nem volt kifogása az ellen, hogy nagy családjuk legyen, annak ellenére, hogy neki már felnőtt gyerekei vannak. A pár megegyezett abban, hogy annyi gyereket szeretnének, amennyi csak lehetséges, de gyorsan rájöttek, hogy természetes úton nehézségekbe ütközhetnek.

Ezért döntöttek a béranyaság mellett, ami körülbelül 8 ezer euró (2,8 millió forint) költséggel jár. A béranyáknak meg kell felelniük bizonyos követelményeknek, a pár csak olyan fiatal nőket választ, akik már legalább egyszer voltak terhesek, és nincsen semmilyen függőségük.

„Jelenleg 10 közös gyerekünk van, a legkisebb Olivia, aki a múlt hónapban érkezett. Az első lányomnak, Vikának én magam adtam életet, 6 évvel ezelőtt. A többi gyerek genetikailag a férjemtől és tőlem származik, de béranyák hordták ki őket.” – mesélte Christina a The Mirrornak.

Majd hozzátette: „Nem tudom, hány gyerekünk lesz végül, de tíznél biztosan nem akarunk megállni. Még nem állunk készen arra, hogy megállapodjunk a végső számban. Mindent, a maga idején.”

Christina elismeri, hogy nehezebb nagycsaládot nevelni, mint ahogy azt gondolta volna, és arról is beszélt, hogy eredetileg, mielőtt a béranyaság felmerült volna, úgy tervezte, hogy minden évben szülni fog egy gyereket. A béranyákkal egy klinika foglalkozik, Christina és Galip pedig figyelik az egészségügyi mutatókat és étkezési tervet állítanak össze a terhességek alatt.

Azt is elmesélték, hogy az egyik béranyának nehezére esett lemondani a gyerekről, de mivel a törvény szerint nincs joga megtartani a gyereket, végül át kellett őt adnia.

Christina annak a lehetőségét sem zárta ki, hogy egy napon ő is szülhet még babákat, de ez jelenleg nem praktikus megoldás és a mesterséges megtermékenyítés túlságosan nagy megterhelést jelentene a szervezetének.

Azt is elmondta, hogy az emberek általában azt feltételezik, hogy biztosan egy tucat dadájuk van, ő pedig éli a maga fényűző életét, de az igazság az, hogy az egész napot a gyerekekkel tölti.

Fotó: batumi_mama/instagram

1.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.