A 4. stádiumú rákot győzte le sárgarépalével

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Igen, persze hihetetlennek tűnik, hogy a sok biztosnak tűnő orvosi műszer és gyógyszer mellett valaki egyszerű sárgarépalével győzné le a rákot. A 15 gyerekkönyvet életre hívó írónő, Ann Cameron saját állítása és meggyőződése szerint gyógyíthatatlan betegségét sárgarépalével győzte le.

Az írónő semmilyen más módszert, sugárkezelést, kemoterápiát vagy életmódbeli változtatást nem vett igénybe ezen kívül. 2012. júniusában Ann-t 3. stádiumú vastagbélrákkal műtötték, és ő úgy döntött, köszöni jól van, semmilyen más utókezelést nem szeretne igénybe venni.

Azonban novemberben az eredmények azt mutatták, hogy az állapota igencsak rossz: vastagbélrákja a 4-es stádiumba került, és a tüdején is áttéteket találtak. 2-3 évet jósoltak, hogy élni fog, és azt is csak úgy, ha igénybe veszi a kemoterápiát. Ann elutasította a kezelést, és úgy döntött, hogy saját bőrén tapasztalja ki, tényleg jó hatással van-e betegségére a természet gyógyító ereje.

Ann találkozott egy olyan emberrel, aki saját betegségét is sárgarépalével gyógyította meg, majd a nő is úgy döntött, kipróbálja.

Naponta 2, 3 kiló répából készített levet fogyasztott el: reggel megivott egy pohárral, majd a többit szépen beosztva a nap folyamán. 2013. júliusára a testében egyetlen rákos sejtet sem mutattak ki a vizsgálatok.

Kutatások is bizonyították, hogy a sárgarépában egy olyan antioxidáns található, melynek kifejezetten rákellenes hatása van. Ezen kívül pedig molekuláris felépítése szinte megegyezik az emberi vérével.

3.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.