A férj levelet ír feleségének mert úgy döntött elhagyja… a nő fantasztikus válaszát soha nem fogja elfelejteni

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

A válás soha nem kellemes, de gyakran ez az egyetlen megoldás. Talán mindkét félnek szüksége van egy új életre, vagy csak talán önmagukhoz szeretnének visszatalálni. Az is előfordul, hogy a gyerekek érdekében dönt egy pár a válás mellett.

Az alábbi valószínűleg kitalált törénetben szereplő pár a válásnak egy különleges formáját választotta. A férj egy levelet írt feleségének amit egyik nap a konyhaasztalon hagyott.

“Kedves volt feleségem,

Azért írom Neked ezt a levelet, hogy tudd, örökre elhagylak.

Éveken keresztül jó férjed voltam, most már semmit nem akarok bizonyítani. De bevallom ez az utolsó két hét maga volt a pokol.

Teljesen kiborultam, mikor a főnököd felhívott, hogy otthagytad a munkahelyedet. A múlt héten pedig, mikor hazajöttél a munkából, nem is vetted észre hogy új frizurám van.

Megfőztem a kedvenc ételedet is. Te azt két perc alatt megetted aztán elmentél aludni. Aznap éjszaka pedig csak a saját elképzeléseiddel foglalkoztál. Új cipőt vettem és arra sem mondtál semmit.

Soha nem mondtad, hogy már nem szeretsz, hogy nem akarod a szexet, vagy valamit ami összeköt egy feleséget és egy férjet.

Vagy hűtlen voltál hozzám vagy már nem szeretsz. De mindegy, örökre elhagylak!

A volt férjed.

U.I: Ne próbálj megkeresni. A húgod és én elutaztunk egy romantikus útra. Szép életet!”

A feleséget elég váratlanul érte ez a levél és nagyon dühös lett. Hogyan tudta őt elhagyni úgy, hogy azt sem tudta mi a viselkedésének az oka?

Úgy döntött ő is ír egy levelet:

“Kedves volt férjem!

Nagyon szép lett a napom, mikor olvastam a leveled. Igen, régen házasok vagyunk, de hogy Te jó férj lettél volna? Hát ez nem teljesen igaz.

Igazából nagyon sokat nyaggattál, de igen, észrevettem, hogy levágattad a hajad. Először azt gondoltam, úgy nézel ki az új frizuráddal, mint egy nő. De engem úgy neveltek, hogy mindig kedves legyek az emberekkel ezért inkább nem mondtam meg a véleményem.

Elkészítetted a “kedvenc” ételemet csak elfelejtetted, hogy ez a húgom kedvenc étele mert én már évek óta nem eszem sertéshúst. Amikor pedig megláttam rajtad az új cipőt láttam, hogy az ára – 10 000 Ft – még rajta volt a cipőn és csodálkoztam, mert előző nap a húgom pontosan ennyi pénzt kért tőlem kölcsön. Eléggé nyilvánvaló, hogy már régóta csalsz engem, ennek ellenére szerettelek és bíztam a kapcsolatunkban.

Ha többet beszélünk erről, talán sok mindent meg tudtunk volna oldani

Mikor 10 milliót nyertem a lottón, felmondtam a munkahelyemen és vettem két repülőjegyet Jamaicába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál otthon.

Minden okkal történik, remélem teljes életet tudsz élni, olyat, amilyet mindig is szerettél volna.

Ja, és egyébként beszéltem az ügyvédemmel, az általad írt levél egy bizonyíték, egy forinttal sem tartozom neked. Minden jót.

A gazdag volt feleséged.”

U.I: Nem tudom mondtam-e már, de Johanna a húgom fiúnak született és Johan-nak hívták. Remélem minden rendben lesz köztetek és boldogok lesztek.”

Az nevet, aki utoljára nevet, nem? Te egyetértesz a feleséggel vagy inkább sajnálod a férjet? Kérjük oszd meg velünk véleményed a Facebook-on!

8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.