A Harryvel várandós Diana hercegné hatalmas titkot őrzött. Károly reakciója darabokra törte a szívét

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A néhai hercegné életének egyik legszebb szakasza az volt, amikor a gyermekeit várta. Azt mindannyian tudjuk, mennyire szoros kapcsolatban állt a fiaival, arról viszont senki sem tudott, milyen titkot őrzött Diana, amikor még Harryvel volt várandós.

Károly herceg mindenáron lányt szeretett volna, miután megszületett Vilmos, ez pedig arra késztette a gyönyörű kismamát, hogy a terhesség ideje alatt végig eltitkolja előle a második gyereke nemét. De vajon milyen áron?

Közel egy évvel Vilmos herceg születése után, Dianára hatalmas nyomás nehezedett: újabb trónörököst szülni a brit királyi családba. 1983. szeptemberében a Buckingham-palota be is jelentette, a hercegnő kisbabát vár, de néhány nappal később Diana elvetélt.

1984. kezdetén, Lady Di ismét megtudta, hogy terhes. A várandóssága nem volt problémamentes, erről sokat is panaszkodott a közeli ismerőseinek: „nem hiszem, hogy a gyártási vonalra szántak volna engem, de, ennek ellenére, végülis minden fáradságot megér”.

1984. szeptemberében megszületett Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, 9 óra kegyetlen vajúdás után.

„Károly lányt szeretett volna.” – nyilatkozta később Diana hercegné„Harry pedig fiú volt. Ezért az első megjegyzése ez volt: ’Édes Istenem, ez fiú!’, miután hozzátette: ’még a haja is vörös!’”

Károly utólag azt vallotta, az egészet viccnek szánta, de az újdonsült édesapa „tréfája” nem volt épp az ínyére a világhírű kismamának. Ez pedig azért (is), mert a herceg szerint Harry inkább hasonlított Diana rokonaihoz, mint a Windsor-ház tagjaihoz.

Forrás:

8.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.