A testépítő, aki beleszeretett egy babába, és feleségül is vette: „Érzékeny lélek, és szereti a grúz konyhát”

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

A technológia gyorsan fejlődik, és ezáltal a kommunikáció is egyre könnyebbé válik – hiszen hol vagyunk ma már a füstjelektől, vagy az első telefontól. De a technológia nemcsak megkönnyítheti a szeretteinkkel való kapcsolatteremtést, a gép bizonyos esetekben helyettesítheti is az embert. De mi történik akkor, ha életszerű tárgyakkal próbáljuk pótolni az emberi szeretetet?

Egy kazah testépítő, Jurij Tolocsko, egy bárban találkozott élete szerelmével, egy Margo nevű babával, akit sikerült megmentenie, amikor egy másik férfi rátámadt. A testépítő szerint azóta elválaszthatatlanok, randevúzni kezdtek, és nemrég össze is házasodtak.

Jurij a The Daily Starnak arról számolt be, hogy barátnőjének önértékelési problémái vannak, és amikor először nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat ez fokozatosan elhatalmasodott rajta, ezért végül a plasztikai műtét mellett döntöttek.

A műtétet valódi kórházban, valódi orvosok végezték.

„Sokat változott. Eleinte nehezen tudtam elfogadni, de aztán megszoktam.” – mondja Jurij. A rendhagyó pár randizni jár, összejárnak a barátaikkal, és közös képeket osztanak meg mindkettejük Instagram profilján. Egyszer még egy orosz tévéműsorba, a Comedy Clubba is meghívták őket, de a műsor címével ellentétben Jurij követői nagyon is komolyan veszik kettejük kapcsolatát. Nyolc hónapig randiztak, mielőtt úgy döntöttek, megteszik a következő lépést, és eljegyezték egymást.

Jurij azt mondja, Margo olyan neki, mint bármelyik másik ember, és a kapcsolatuk is pontosan olyan, mint más kapcsolatok, még veszekednek is. Jurij még egy pincérnői állást is szerzett párjának, bár elismerte, hogy Margónak segítségre van szüksége, mivel nem tud egyedül járni.

„Szokott káromkodni, de érzékeny lélek lakozik benne, és szereti a grúz konyhát. Kedvenc étele a khinkali” – meséli a testépítő, aki pánszexuálisnak vallja magát.

„Ez azt jelenti, hogy beleszerethetek egy lélekbe, egy karakterbe, egy képbe, vagy egy személybe. A biológiai nem és a szexuális orientáció nem különösebben fontos a számomra.” – magyarázza Jurij.

A furcsa pár hatalmas szenzációnak számít az interneten, de vannak, akik nem hisznek kettejük kapcsolatában. Az egyik Twitter-felhasználó például ezt írta: „Sajnálom ezeket a férfiakat, mert nyilvánvalóan képtelenek intim kapcsolatba lépni egy valódi emberi lénnyel. El kellene menniük egy pszichológushoz.” Egy másik felhasználó arra utalt, hogy a testépítőnek a szteroidok árthattak meg, és van, aki szerint ez egy betegség.

Az agalmatophilia egy szexuális parafília, és azt jelenti, hogy az egyén izgalmat érez (általában meztelen) szobrok, babák, vagy más hasonló tárgyak iránt.

Jurijt azonban semmi sem bizonytalaníthatta el szerelmében. Eredetileg 2020 márciusában szerették volna megtartani az esküvőt, de a járvány miatt elhalasztották a szertartást. Az esküvőt végül sikerült megtartani szűk családi és baráti körben. Jurij, a büszke vőlegény, fekete szmokingban pózolt hófehér csipkébe öltözött menyasszonya mellett, és az ünnepségről fotók és videók is készültek, amiken boldogan koccintanak, vagy éppen táncolnak.

2.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.