A világ legvékonyabb derekát szeretné: kivetette 6 bordáját, 200 műtéten van már túl a cél érdekében

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Pixee Fox arról álmodott, hogy egy nap olyan külalakja lesz majd, mint egy Disney rajfilmhősnek, természetesen bombanő karakterre kell gondolni.

Nem, az alábbi kép nem egy Halloween kosztüm, hanem egy igazi nő, akinek majdnem valóra vált az álma. Ma már úgy néz ki, mint Ariel, a kishableány, illetve Jessica Rabbit ötvözete.

Természetesen a való életben ilyen testalkat nem létezik, csak az alkotók rajzasztalán kelnek életre ezek a darázsderekú figurák. Pixee azonban nem tágított: összesen 6 bordáját távolították el, hogy a dereka elképesztő módon karcsúra sikerüljön.

Pixee elmondása szerint már nem emlékszik, hogy hány korrekciós műtétje volt, de az viszont még neki is rémlik, hogy 2019-ben egy orvosi mulasztás következtében egy hétig komában volt, és újabb beavatkozásra volt szükség, hogy ismét magához térhessen.

De azért menjünk bele pár részletben, ugyanis Pixee mégis csak emlékszik néhány számra: összesen 4 mellnagyobbító, 4 orrkorrekciós plasztikai műtétet hajtottak rajta végre, a megszámlálatlan zsírleszívásról nem is beszélve.

Pixee célja, hogy övé legyen a világ legkarcsúbb dereka, azonban még ezt a rekordot nem sikerült megdönteni, hiszen darázsdereka jelenleg 41 cm-es, azonban a világrekordot az 1937-ben született Cathie Jung tartja, akinek mindössze 38 cm széles a dereka, és ráadásul semmilyen műtéti beavatkozásra nem volt szüksége ehhez az “eredményhez”.

A 31 éves Pixee állítása szerint eddig mintegy kétszáz plasztikai beavatkozáson lehet túl, azonban az orvosok már nem akarnak több műtétet bevállalni a testén, mert szerintük a nő lassan az életével játszik.

“Nem tekintettem magamat soha emberi lénynek, inkább egy képzeletbeli teremtménynek tartom magam” – vallja Pixee Fox.

Fotók: Pixee Fox/Instagram

7.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.