Az egész iskola erről a két tanárról pletykált… de amikor kiálltak az osztály elé, az egyikük nem tudta visszatartani a könnyeit! Az ok nagyon megható!

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Az ötödikes gyerekek abban az időszakban vannak, amikor érdekli őket a pletyka. Az egyik Ohio-i tanár úgy gondolta, jobb, ha nyíltan beszélnek az iskolájukban éppen futótűzként terjedő témáról.

Jason Seifer, igazgató és környezet tanár összegyűjtötte a tanulókat és a matematika tanár Ally Barker is jelen volt az osztályban, hogy megválaszolja a kérdést, “Ők egy párt alkotnak, vagy nem?”

Jasont akkor éppen pár órával azelőtt kérdezték meg erről az első alkalommal, bár a diákok erről már heteken keresztül pletykáltak. Végül is egy tanuló minden bátorságát összeszedve megkérdezte őt. Jason meglepetten válaszolt: “Oh, hát ezt meg hol hallottad?”

Jason és Elly odaálltak a tanulók elé az osztályteremben, teljesen nyugodtak voltak.

“Tudtam, hogy nagyon tetszeni fog nekik (a diákoknak). Már annyira izgatottak voltak.” – mondta Jason mosolyogva a BBC-nek.

Azt is elmondta a tanár, hogy már 17 éve dolgozik abban az iskolában. Ally mindössze két éve. Mikor a nő dolgozni kezdett, azonnal összebarátkoztak, majd ebből egy nagyon szoros kapcsolat lett, amit ő még soha életében nem élt át.

Mikor a történetnek vége volt, a gyerekek végre megkapták kérdésükre a várva-várt választ. “Igen, együtt vagyunk.” – mondta Jason hangosan a diákoknak, miközben ők éljeneztek és tapsoltak.

A diákok azt hitték ezzel vége is az egész beszélgetésnek és nem is hittek a fülüknek, amikor a tanár ezt mondta! Nézze meg a filmet és Ön is ugyanannyira meg lesz lepve, mint a diákok!

5.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.