“Az orvosok 2% esélyt adtak nekem, de 2% nem azt jelenti, hogy 0%.” – mondta a rákbeteg nő, aki meghódította a világot

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

A 30 éves rákbeteg Jane Martjewski egész Amerikát meghatotta történetével, és csodálatos hangjával.

Egész Amerikát és a világot is meghódította egy 30 éves nő az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban, amikor előadta saját dalát, és elmesélte történetét. A Nightbird művésznéven ismert nő mosolyával és optimizmusával levette a világot a lábáról.

Jane az elmúlt években rákkal küzdött, a tehetségkutató műsorban elárulta, jól érzi magát, annak ellenére, hogy az utolsó vizsgálata kiderítette, hogy rák van a tüdejében, a gerincében és a májában.

A fiatal lány azonban nem akar azonosulni a betegségével.

“Sokkal fontosabb vagyok, mint azok a rossz dolgok, mint amik velem történtek” – mondta a lány, aki hozzátette most kell boldognak lenni az életben.

A fiatal nő az „It’s Okay” című dalával lépett színpadra, és az egész világot meghatotta, nemcsak hangjával, hanem a dal mondanivalójával.

„A hangod lenyűgöző, egészen lenyűgöző. Teljesen egyetértek azzal, amit Howie mondott a hitelességről. Volt valami ebben a dalban, ahogy szinte könnyedén elmondtad nekünk, min mész keresztül.” – tette hozzá Cowell, majd így folytatta: „Nem fogok neked igent adni. Valami mást adok.” – azzal megnyomta az aranygombot, és ezzel automatikusan az élő adásba juttatta az énekest.

Jane azt mondja, orvosai 2%-ot adtak neki a túlélésre, de ez még mindig több, mintha 0%-ot mondtak volna.

Forrás:

1.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.