Baleset ! Közel 3 km-es a torlódás az M1 autópályán,1 óra az átjutási idő.

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába a 47-es km-nél 4 személyautó ütközött össze. A sérült járművek a belső és a külső sávot foglalják el, a kapaszkodósávon halad a forgalom mögöttük 1-2 km-es torlódás van. 

A 86-os főúton, Szombathely és Balogunyom között kiégett egy személyautó. A 75-ös km-nél lezárták a főutat, kerülni Ják felé lehet. 

A 7-es főúton Tárnoknál, a 25-ös km-nél építési munkát végeznek. A félpályás lezárásnál, torlódásra lehet számítani.

A 76-os főúton Balatonszentgyörgynél, a 7-es km-nél, építési munka folyik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat, csúcsidőben torlódásra kell számítani.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a hátárátkelő előtt, 1 km-es a kilépésre várakozó kocsisor hossza. 

Az M0-s autóút déli részén a Hárosi Duna-hidat javítják. A forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként két szűkített sáv használható. A 16-os jelű halásztelki csomópontban lezárták az M1-es felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es km-nél levő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra. Lassabb haladásra, időnként torlódásra készüljenek.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

4.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.