Csősz Boglárka nem engedi, hogy dúsgazdag férje tartsa el: „Inkább hitelt vennék fel, mintsem, hogy pénzt kérjek a dúsgazdag férjemtől.”

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Csősz Boglárka inkább hitelt venne fel, mintsem, hogy pénzt kérjen dúsgazdag férjétől.

Csősz Boglárka már kamasz kora óta független nő, korán elhagyta az erdélyi családi fészket, hogy saját lábán boldoguljon. A luxusfeleség határozott, ambíciós és magabiztos nő, a Best magazinnak adott interjújában elmondta, dúsgazdag férje van, de kőkeményen megdolgozik a saját pénzéért.

A luxusfeleség hat nyelven beszél, számos vállalkozása van, ha kedve tartja feltűnik egy egy reality műsorban is. Boglárka a közhiedelemmel ellentétben nem várja el török milliárdos férjétől, hogy eltartsa, keményen megdolgozik a vagyonáért.

„Bár megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de az nem én lennék. Ahhoz túl sok ambíció és tettvágy szorult belém. Számos vállalkozást tartok a kezemben, amihez semmi köze Buraknak. Ilyen volt, amikor török mérnökökkel fejlesztettünk ki szennyvíztisztító berendezést, de importáltam magyar kozmetikai termékeket török szállodákba, legutóbb pedig itthon az építésztechnikus testvéremmel kifejlesztettünk egy világszinten egyedülálló vírusmaszkot, és még sorolhatnám” – mondta büszkén a magazinnal Csősz Bogi.

A celeb azt is hozzátette, inkább hitelt venne fel, mintsem, hogy a férjétől kérjen kölcsönt.

Csősz Boglárka azt is elárulta, életüket a munka tölti ki, emiatt sem született még gyerekük. Azt mondja, ők így is egy család, és bár külön utakat járnak, a férje a családfenntartó.

Elmondta, a török üzleti szférában sok falba ütközött csak azért, mert nő – ám muszlim férje semmiben nem korlátozza őt. Mint hozzátette, Burak az intelligenciájába szeretett bele, és soha nem kérte tőle, hogy maradjon otthon és legyen kizárólag feleség, illetve anya.

Bogi elárulta, a munka kitölti életüket, emiatt nem született még gyermekük. Mint mondja, ők így is egy család, és hivatásuk által hasznosnak érzik magukat. Külön üzleti utakat járnak, azonban a férje a családfenntartó.

„Nála a férfi egyet jelent azzal, hogy például sosem hagy fizetni. Nem fordulhat elő olyan, hogy egy étteremben ne ő kérné ki a számlát, hogy egy utazás során én vegyem meg a repülőjegyet, vagy hogy az otthonunk fenntartásába beszállhatnék. Ez mind az ő dolga, ezzel azért sem vitázom, mert szívesen teszi. Imád a tenyerén hordozni, ami nekem hihetetlenül jól esik” – mondta.

Fotó: Csősz Boglárka/Instagram

6.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.