Dr Merkely Béla figyelmeztetése: Ekkor lesz vége a harmadik hullámnak ! A híres magyar orvos, olyat döbbenetes dolgot mondott a koronavírus oltásról !

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

Merkely Béla a Mandinernek adott interjújában elmondta, hogy a napi esetszámok erősödni fognak az elkövetkezendő hetekben, akár 8000 fölé is mehet tartósan, ám a valós fertőzésszám akár a többszöröse is lehet a hivatalos adatoknak.

A szakértő szerint, ha az oltási ütemet tartjuk, akkor a harmadik hullám akár május közepére le is csenghet, de a korlátozások miatt az új fertőzöttek számának növekedése már két héten belül megállhat.

Merkely Béla elmondta, hogy lehetséges, hogy már több millió ember átesett a koronavíruson, ám még így is 3-4 millió ember beoltására lenne szükség, hogy a megfelelő lakossági immunitás kialakuljon.

A szakértő elmondta, hogy az ő környezetében is minden második ember elutasító a védőoltásokkal kapcsolatban, de szerinte idővel a helyzet javulni fog. Továbbá elmondta, hogy az oltási rend megváltoztatását ő is szorgalmazza. Merkely elmondta, hogy különböző vakcinák kombinálása valóban nem ajánlatos, habár arról nem tud, hogy bármilyen bajt okozna, de azt nem tudni, hogy a megfelelő immunitás így is létrejön-e.

1.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.