Drámai hír jött! Nagyon rossz hírek jöttek Nacsa Olivéről!Szörnyű hír érkezett!

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

Nacsa Olivér 9 napja küzd a koronavírussal. Nagyon vigyázott, betartotta a szabályokat, mégis elkapta a vírust.

„Nem tudom, hogy hol is kezdjem?! Talán azzal vezetném fel, hogy vigyáztam! Sőt nagyon vigyáztam! Nem mentem sehova, nem érintkeztem senkivel, amikor vásárolni mentem FFP2-es maszkban tettem. És mégis megtalált ez a szörnyeteg! Most kezdem a 9. napot és pokoli szar! A legeslegfontosabb küldetésem most a tüdő védelme!

Folyamatosan mérem az oxigén szintet. Döbbenten olvasom, hogy mennyi ember van az utcákon, sokan maszk nélkül!!! Egyszerűen hihetetlen! Az emberiség történetének egyik leghalálosabb járványa zajlik. Csak az én ismeretségi körömben már több halálos áldozat van. Emberek az ég szerelmére, VEGYÉTEK KOMOLYAN!!! Nincs kivétel! Azt már el sem akarom hinni, hogy esetleg még mindig léteznek vírustagadók vagy oltás ellenesek?! Azonnal oltakozni mindenkinek, ahogy sorra kerül! Én pedig addig küzdök!

A világ legcsodálatosabb embere van mellettem, aki nélkül nem tudom mihez kezdenék?! Szóval harcolok és imádkozom! Aki egy kicsit kedvel, az tegyen így. Köszönöm, hogy meghallgattatok és nagyon vigyázzatok magatokra„ – írta a humorista a közösségi oldalon.

(Ripost)

8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.