Drámai hír!Nem értik, mi történt Galambos Lajossal !Szörnyű hír :Nem látjuk egy ideig a Lagzi Lajcsit

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Az elkövetkezendő 3 hét teljes bizonytalanságban telik Galambos Lajosnak és családjának. Borzalmas, amit átélhetnek feleségével együtt. Mint azt már megírtuk, a legutóbbi tárgyaláson az ügyész kért rá és felségére is letöltendő börtönbüntetést kért. Hamarosan pedig megszületik az első fokú ítélet, addig biztos, hogy nem tudnak pihenni, kikapcsolódni és igazán más dolgokra sem lehet így koncentrálni. Csak túlélik a mindennapokat.

“Nem csoda, ha az ország trombitása lemondta a fellépéseket, nem lenne lelkiereje kiállni a nagyközönség elé és színlelni a jókedvet. Borzalmas, hogy nem tud most szórakoztatni, hiszen hatalmas terhet cipel a hátán. Ijesztően néz ki, sápadt, megviselt, egészen megváltozott az arca – meséli egy ismerőse. Felesége pedig alig 40 kiló. Mindenki nagyon sajnálja őket, hogy egy ilyen borzalmas ügybe keveredtek. Abba bele se merünk gondolni, hogy mi lenne, ha valóban ülniük kell. Korábban már Lajosnak voltak öngyilkos gondolatai, amely miatt fokozottan odafigyeltek rá a börtönben. Ilyenkor nyáron már Lajos a gyerekeivel együtt szokta élvezni a jó időt, de most nincs kedve, ereje utazni, nyaralni. Csak számolja a napokat az első fokú ítéletig, ami július 14-én lesz.

Mind Lajcsira, mind Boglárkára börtönben letöltendő büntetést kértek – a zenész 2-től 12 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható, ám Lajcsi esetében a középmérték, azaz hét év büntetést tartaná megfelelőnek az ügyész, Boglárkánál pedig a minimumhoz közelítőt.

Forrás:

4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.