Egy hely, ahol Isten úgy döntött, hogy húz egy tökéletes vonalat! A Mississippi folyó és a Mexikói-öböl találkozása a természet csodája. Még soha nem láttam ennél szebbet!

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

Ha megnézzük az alábbi videót, az első dolog ami eszünkbe jut, hogy biztosan valamilyen videószerkesztő programmal készítették a videót. De tévedünk, ha erre gondolunk, mert amit látunk, az igaz. A Mississippi folyó találkozása a tengerrel a Mexikói-öbölben olyan akár az olaj és a víz, vagy mint a Nap és a Hold. Alapvetően a két víz nem keveredik össze!

A Mississippi az Egyesül Államok leghosszabb folyója. A Mexikói-öbölnél pedig a tengerbe ömlik, ahol a világ egyik legszebb természeti jelenségét látható: a két víz találkozik, de nem keveredik össze egymással.

A tudósok próbálják megmagyarázni a jelenséget, de sokan azt gondolják, hogy ez Isten ajándéka az embereknek. Néhány kötekedő ember azonban azt állítja, hogy csak azért nem keveredik össze, mert a folyam állandóan mozgásban van, és mindig új vízet szállít be az öbölbe. Alapvetően itt az édes víz találkozik a sós vízzel, amely nehezebb. Az egyenes választóvonal miatt a két szín közötti különbség is sokkal erőteljesebbnek tűnik!

2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.