Elő a pénztárcával! Itt a lista, miért kell fizetnünk a háziorvosnál mától.

Uncategorized Admin Friday 3rd December 2021

A Magyar Orvosi Kamara egységesített díjtáblázata azokra a háziorvosoknál elérhető beavatkozásokra vonatkozik, amelyeket a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) nem támogat, és hatóságilag sincs meghatározva az áruk. A Pénzcentrum értesülése szerint például

ha azt a páciens kezdeményezésére, vagy más szolgáltató kérésére végzik el – ilyen lehet például a sportorvos, a szemműtét vagy a sebészet által kért vizsgálat, illetve beavatkozás.

A KÜLÖNBÖZŐ IGAZOLÁSOK KIÁLLÍTÁSÁÉRT 2550 FORINTTÓL EGÉSZEN 12 500 FORINTOS DÍJAT IS FIZETHETÜNK,

attól függően, hogy külföldi utazáshoz kell gyógyszerszedési igazolás (ez a legolcsóbb), vagy beiskolázáshoz, tanfolyami részvételhez, vagy külföldi ösztöndíjhoz van szükség a háziorvos igazolására (ez a legdrágább).

A térítésköteles háziorvosi ellátások díjtételtáblázatát a Magyar Orvosi Kamara (MOK) dolgozta ki. Ezek az árak vonatkoznak azokra is, akik barna taj számmal rendelkeznek, vagyis érvénytelen a tajkártyájuk, esetleg külföldön élnek, de magyarországi tartózkodásuk alatt az alapellátást szeretnék igénybe venni. A táblázatot november elsejétől használhatják a háziorvosok, és a kamara honlapjáról IDE KATTINTVA is le lehet tölteni.

Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is!

5.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.