Ezt a férfit 17 éve tiltották ki egy hotelből, a történetén sírva röhög mindenki, aki olvassa

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

A kanadai Nick Burchillt 17 évvel ezelőtt kitiltották a Victoriában taláható Empress Hotelből. Most szedte össze a bátorságát elmondani, hogy miért. A pórul járt szállóvendég úgy döntött, ennyi idő után levelet ír a szállodának, amelyben megmagyarázza a történteket, egyben megkéri, oldják fel a rá kiszabott tilalmat.

A levél pedig, amit a férfi meg is osztott, körbejárta a világhálót.

“A tengerészetről beszélünk, úgyhogy annyit vittem, ami egy egész hajóra elég. Szó szerint tele raktam egy bőröndöt pepperónival” – idézi fel a most írt levelében.

És ez volt az a bőrönd, amit a repülőtársaság elvesztett, csak másnapra került elő a csomag. Burchill tudta, hogy ennyi idő alatt nem lehetett baja, de a biztonság kedvéért hideg helyre akarta tenni, nehogy megromoljon, mire a bajtársaknak átadhatja az ajándékot. Mivel a szobájában nem volt hűtő, kinyitotta az ablakot, a pepperónis zacskókat pedig kirakta az asztalra és az ablakpárkányra, majd sétálni ment. Úgy 4-5 órát volt távol.

Arra ért haza, hogy a szobája tele van sirályokkal. Nem tudta pontosan megszámolni, de legalább 40 madárról beszélünk, akik órák óta zabálták a kint hagyott pepperónit.

“Ne legyenek kétségeitek, a pepperóni csúnya hatással van egy sirály emésztésére. Ahogy az várható volt, a szoba tele volt sirálykakival. Amit viszont én is csak akkor tudtam meg: a sirályok nyáladzanak is” – írta viccesen a Facebook-posztjában.

Amikor a férfi belépett a szobába, a sirályok persze megijedtek, és röpködni kezdtek a szobában, mindent feldöntöttek, leromboltak. Próbálták megtalálni azt az ablakot, ahol bejutottak a szobába, de sok a másik, csukott ablaknak ütődtek neki.

Lámpák zuhantak, függönyök szakadtak, Hitchcock minden ujját megnyalta volna utána.

Végül már csak egyetlen sirály maradt, az viszont jó nagy volt. Hatalmas pepperónival a csőrében masírozott a szobában, de csaknem találta a kijáratot. Egy hirtelen ötlettől vezetve Burchill ráterített egy törölközőt, megragadta az állatot, és kidobta az ablakon. Csak azt felejtette el, hogy a törölközőbe gabalyodott sirályok nem tudnak repülni.

Az Empress Hotel híres a puccos uzsonnájáról, amit minden délután megrendeznek. Valószínűleg azok a turisták is oda tartottak, akiknek a nyakába esett a sirály…

Eddig a történet, amit Nick később még azzal frissített, hogy a szálloda menedzser a bocsánatkérő levél hatására szóban értesítette, hogy ismét szívesen látják a szállodában.

“Lefogadom, a pepperoni miatt, amit adtam neki” – zárja a pórul járt szálló vendég a a történetet.

Forrás:

2.5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.