Ezt tette két cseh rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Uherské Hradiště (Magyarhradis) város rendőrségének súlyos kritikával kell szembenéznie a szerdai beavatkozás miatt egy férfi ellen, aki nem viselt maszkot. A férfi éppen a gyermekével sétált az utcán, amikor a bizarr incidens történt.

Stanislav Blaha (ODS) polgármester szerint jelenleg mindkét rendőr szolgálaton kívül van. “Sajnáljuk, hogy a gyermek tanúja volt ennek, de mielőtt elhamarkodott következtetésekre jutnék, először megvizsgálom, hogy mi is történt valójában, és mi előzte meg az esetet,” – tette hozzá.

A férfi állítólag többszöri kérésre sem volt hajlandó igazolni személyazonosságát és viselni a maszkot. Ezenkívül a tisztek szerint megpróbálta elhagyni a helyszínt.

2021. március 1-jétől, hétfőtől a városok beépített területein legalább orvosi maszk vagy hasonló védőeszköz viselése kötelező.

A legkockázatosabb helyeken, például üzletekben vagy tömegközlekedési eszközökön két orvosi maszk már nem elegendő, az embereknek legalább FFP2 vagy nanoszűrős maszkot kell viselniük.

A légzésvédő a munkahelyeken is kötelezővé vált. Az alkalmazottak csak akkor vehetik le, ha egyedül vannak a munkahelyükön. (1)

8.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.