Fantasztikus tippet ad egy orvos, ami megkönnyítheti a maszk viselését: így nem csúszik el

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Az orvos egyperces trükkjével kényelmesebb lesz a maszk, és akár a szemüveg bepárásodása is elkerülhető vele.

A maszk ma már a mindennapok szerves részét képezi. Az tény, hogy nemcsak kötelező viselet, hanem valóban csökkenti is a vírus terjedését, valamint a megfertőződés esélyét, de az is biztos, hogy nem a legkényelmesebb hordani.

Sokakra túl nagy, gyakran elcsúszik, elmozdul, és nem mindig illeszkedik tökéletesen az arcra. Egy orvos ezért is osztotta meg az interneten hihetetlenül egyszerű trükkjét, amivel a legtöbb hasonló problémát kiküszöbölheted.

A trükk, amivel jobban illeszkedik a maszk

Dr. Olivia Cuid számos hasznos tippet oszt meg TikTok-oldalán, most pedig egy videóban azt mutatta meg, mit kell tenni ahhoz, hogy jobban passzoljon az eszköz. Valójában egy nagyon könnyű, körülbelül egyperces praktikáról van szó, mégis sokat segíthet, és megkönnyítheti a maszkviselést.

@oliviacuidmd

Highly requested 60s version of my viral mask hack ##fyp ##doctorsoftiktok ##masktutorial ##covid19 ##viral ##maskhack ##learnontiktok

♬ original sound – Dr. Olivia

A felvételen látható módszer mind az egyszer használatos, mind a textildaraboknál működik. Csak annyit kell tenned, hogy félbehajtod, majd mindkét szárára kötsz egy-egy csomót. Minél közelebb lesz a csomó az anyag széléhez, annál szorosabb lesz a maszk. Ezután nyisd szét, tűrd be kicsit az oldalait, és vedd fel úgy, hogy közben az ujjaiddal az orrodnál tartod.

Ha így hordod, sokkal jobban illeszkedik az arcodra. Nem áll el kétoldalt, sőt a szemed alatti területen sem, így még erősebben véd, kényelmesebb lesz, és annak az esélyét is csökkenti, hogy a kiáramló meleg levegő bepárásítsa a szemüvegedet. A trükk tökéletes azoknak is, akiknek kisebb a fejük, vagy keskenyebb az arcuk, és már régóta küzdenek a folyton elcsúszkáló maszkokkal.

Így nem lesz párás a szemüveg a maszktól

A doktornő tippjén kívül is számos módszer létezik, amely megelőzi, hogy bepárásodjanak a szemüveg lencséi a kiegészítőtől. Elárulunk néhányat, ami nagyban megkönnyíti majd a dolgodat.

4.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.