Feljelentették Szily Nórát a szomszédai a kutyái miatt, frappánsan vágott vissza a műsorvezető

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Feljelentették kutyái miatt Szily Nórát a szomszédai, a műsorvezető pedig olyan frappánsan válaszolt nekik, hogy azt nem teszik ki az ablakba.

Hatósági szemlét tartottak a minap Szily Nóránál, akit szomszédai jelentette fel, mert zavarja őket a műsorvezető kutyáinak ugatása. Az 56 éves műsorvezetőnek több kutyája van, de a helyzet azóta mérgesedett el, hogy hozzá került Pedró nevű schnauzere.

A szomszédok azt sérelmezik, hogy a kutyák ugatása zavarja őket a pihenésben, és megijeszti az utcán sétálókat. Szily Nóra megpróbálta elkerülni a kellemetlenségeket, este 9 után a házba zárta kutyáit, noha falun laknak, a kerítést is befedte, de ez a szomszédoknak mégsem volt elég.

“Mióta Pedró itt van, több feljelentés érkezett ellenem az önkormányzathoz, hogy UGAT…, és ezzel megijeszti az utcán sétálókat, illetve nem tudnak pihenni tőle a szomszédaim.” – írta a műsorvezető közösségi oldalán, majd felsorolta mi mindent megtett azért, hogy a szomszédoknak jó legyen, de még ez sem volt elég.

Azt is megtudta, hogy egyik szomszédja folyamatosan feljelentget valakit, de szerencsére a hatósági szemle mindent rendben talált. Közben érkezett a műsorvezetőhöz egy vicces tábla is, amivel reagálni szeretett volna a szomszédainak a feljelentésére.

“Ugatunk! Mert őrizzük az otthonunkat. Mi csak így tudunk beszélni. Mosolygós napot kívánunk neked! Kyra, Pedró és Nonó“ – áll a táblán.

Forrás:

1.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.