Gombos Edina és férje 100 milliós házat vett Floridában

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Gombos Edina és családja hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy végleg elhagyják Magyarországot és az Egyesült Államokba telepednek le. Azóta nagyot fordult velük az élet, nemrég megkapták az amerikai állampolgárságot is, most házat vettek.

Sokan emlékezhetnek még a TV2 műsorvezetőjére, Gombos Edinára, aki kubai származású férjével, Albertóval és két gyerekével, Mirandával és Matteóval döntött úgy hat évvel ezelőtt, hogy Amerikába költözik. A Blikk információi szerint a család nemrég egy 100 millió forintot értő házat is vette Miami közelében.

A házaspár körül igencsak felgyorsultak az események, nemrég megkapták az amerikai állampolgárságot, céget alapítottak, de egy szép házat is vettek, aminek értéke eléri a 100 millió forintot.

Bár Gombos Edinának sikeres karriere volt Magyarországon, kiégett és úgy érezte lépnie kell, Amerikába költöztek. A döntésében az is fontos volt, hogy kubai férje és a közös gyermekeik jobban megismerhessék édesapjuk családját és kultúráját is.

Gombos Edináék, akik nem szakadtak el végleg Magyarországtól, hiszen rendszeresen készítenek YouTube videókat magyarul, amiben bemutatják amerikai életüket, egy tóparti házat vettek a floridai Coconut Creek egyik sorompóval elzárt elit lakóparkjában.

„Olyan helyet kerestünk, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, mint mi vagyunk, és jók az iskolái. Persze, az is ide vonzott bennünket, hogy két nagyváros, Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális” – nyilatkozta Gombos Edina a Blikknek.

Edina és férje tavaly közös céget alapított, cégük a Dunáról kapta a nevét. A vállalkozásban Alberto bankoknak, intézményeknek hoz létre informatikai rendszereket.

Forrás:

5.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.