Gyönyörű! Megmutatta nagyobbik csodaszép „lányát” Szinetár Dóra! (fotó)

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Szinetár Dóra idősebb fia, Marci, már 23 éves. Rengeteg lányt meghódítana, ami nem is kérdés, azonban szíve már hat éve csak is Bogiét dobog.

A gyönyörű lánnyal a közös ismerőseik révén ismerkedtek meg, először pusztán csak a véletlen folyamán elegyedtek szóba. Többször fordult ugyanis elő az a helyzet, hogy barátjukat akarták hívni telefonon, azonban mivel ő nem tudott beszélni, így egymás hívását fogadták.

Bogi 19 éves volt, Marci pedig 17 a megismerkedésükkor, de hamar tudták, hogy ebből több lesz, mint puszta barátság: fél év után már össze is költöztek. A gyönyörű lány hamar beilleszkedett a családba, azóta pedig mindenki odavan érte. Szinetár Dóra is, aki szinte lányaként szereti őt.

Jóllehet Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, a 23 éves Marci és két testvére, a 12 éves Zorka és a 2,5 esztendős Benji között meglehetősen
nagy a korkülönbség, a fiatalember igyekszik minél közelebbi kapcsolatot tartani velük. E viszonynak immár Marci barátnője, Bogi is részese, a lány hat éve tartozik a családhoz. Bogi megértő és odaadó „anyósnak” tartja a színésznőt. A családról bővebben a Story-ban olvashatsz.

5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.