Gyurcsány győzheti le Orbánt 2022-ben – Ő lesz az új miniszterelnök?

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Vadai Ágnes üzent Fekete-Győrnek. Szerinte Gyurcsány „többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon”.

Miután Fekete-Győr András maga jelentette be, hogy Gyurcsány Ferenc nem kíván semmilyen tisztséget betölteni egy új kormányban, és Fekete-Győr olvasatában többé nem akar miniszterelnök lenni, DK-körökben igen nagy felzúdulás támadt.

Ezt érzékelve ma Vadai Ágnes, a párt országgyűlési képviselője posztolt egyet a fészbukon. Vadai úgy véli, hogy az MSZP-ből kiszakadt, a szocialisták parlamenti képviselőinek egy részét magával vivő, a legutóbbi országgyűlési választáson éppenhogy a parlamentbe kerülő DK a következőképpen jött létre.  „A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját”.

Vadai szerint Gyurcsány Ferenc „többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon”. [Jelenleg Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke – a szerk.] Vadai azt is Gyurcsány erényeként tartja nyilván, hogy „akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak”, és hozzá teszi: „soroljam a neveket?”

Vadai harciasan leszögezi: „Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van”. Végül pedig közli: „Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében. És meg fogja találni a módját. Tudom. Mert ismerem”.

hvg

8.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.