Hihetetlen, Sharon Stone 60 éves, de alakját még ma is bárki megirigyelhetné

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Idén márciusban töltötte be a 60-at az Elemi ösztön filmek dögös, vadítóan szexi színésznője, Sharon Stone, akinek meggyőződése, hogy a kor nem számít, tehát teljesen fölösleges bámulni egy számot, amely kifejezi, hogy valaki hány éves.

És milyen igaza van, hiszen Sharon Stone, túl a hatodik x-en, három gyereken, és egy klinikai halálon, azt lehet mondani, hogy bombaformában van.

“Én nem vagyok egy passzív ember, imádok mozogni, és gyűlölöm a testemre felhalmozódó zsírt” – nyilatkozta a színésznő, aki imád szörfölni, úszni, kirándulni, és a nála 19 éves pasijával lenni.

Látszik is, hogy Sharon Stone jól érzi magát a bőrében, és nem véletlen az, hogy nemrég azt mondta, hogy számára csak most kezdődik az élet. A filmcsillag nem fogyaszt alkoholt, viszont vannak olyan napok, amikor akár 20 csésze gyógyteát iszik meg, majd elmegy jógázni, táncolni, úszni, de rendszeresen evez is, mert véleménye szerint ez a sport jót tesz a testtartásának.

Ami az étkezést illeti, Sharon teljesen kizárta az étrendjéből a glutént, de a csokiról és a húsról nem tudott lemondani. Régebb ugyan botox-beavatkozást is igénybe vett, de még időben leállt, így az arca nem torzult el.

“Azt akarom, hogy úgy nézzenek rám az emberek, akin meglátszanak az elmúlt évek nyomai, amelyek csodás élményeket adtak nekem. Plusz, a botox-al az a baj, hogy nem leszel vonzóbb tőle.” – mondta a színésznő.

Sharon viszont 12 éves kora óta rendszeresen használ hidratáló krémet, amelyre az édesanyja tanította. Talán ez is a szépségének egyik titka.

5 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.