Hogyan befolyásolják életünket a holdfázisok

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

A Hold különleges szerepet tölt be az emberiség életében, a mitológiákban is számos utalásokat találni. Ki ne hallott volna arról, hogy teliholdkor sokan nyugtalanul forgolódnak ágyukban, hiszen az égi jelenség befolyásolja szervezetünket, energiaszintünket.

Újholdkor energiáink szó szerint újjászületőben vannak. Ilyenkor vagyunk képesek a legtöbb energiát begyűjteni, de ugyanakkor átadni is. Ha valami újba kezdünk, akkor ajánlott ezt az újholdkor elkezdenünk, hiszen tudatunk ekkor a legfogékonyabb és ez, ha kellően rá tudunk hangolódni, fizikálisan is érezhetővé válik.

A növekvő hold, ahogy a neve is mondja, a növekedéssel, gyűjtéssel, belégzéssel, beszívással van kapcsolatban. Szervezetünk ilyenkor erősödik, de tudatosan is erősíthetjük. Ilyenkor a legalkalmasabb az öngyógyító gondolatok ébresztésére is, hiszen szervezetünk egyrészt képes felvenni a pozitív energiákat, a negatívakat pedig kiüríteni.

Holdtöltekor, vagy teliholdkor válunk képessé arra, hogy a legtöbb energiát magunkba szívhassuk, ez viszont olykor idegeskedéssel, nyugtalansággal jár együtt. Ilyenkor nyílik meg lelkünk a legjobban, ezért képesek leszünk a rossz emlékek, erők kiürítésére is.

A fogyó hold (kifli hold) idején történik az úgynevezett kilégzés, ugyanúgy, mint ami a növekvő hold idején a belégzéssel járt együtt. Ekkor alkalmunk van megszabadulni a kétségektől, a lelkünk megtisztul, és képesek vagyunk adni önmagunkból másoknak.

4.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.