Hogyan kezdődött Justin Timberlake és Jessica Biel álomházassága? Az énekes most mindent elárul!

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Justin Timberlake és Jessica Biel, Hollywood egyik sztárpár-ideálja, 2012-ben házasodott össze. Azóta egy gyerekük született, és a felröppenő hírek szerint talán már úton van a második. A kapcsolatukról azonban szinte semmit sem tud a média. De a színész-énekes most megtöri a csendet, és még azt is elárulja, hogy bizony Biel nem adta oda elsőre a telefonszámát!

Mindketten felkapott hírességek – Jessica a Hetedik menyország (7th Heaven) sorozat által vált népszerűvé még gyerekként, míg Justint a Nickelodeon gyermekcsatorna, majd az NSYNC könnyűzene-együttes tette ismertté. Teljesen véletlenül botlottak egymásba, Hollywood egyik puccos partiján.

Ugyanabba a társaságba keveredtek, ahol Timberlake egy szarkasztikus megjegyzést tett, a rá jellemző száraz humorérzékkel. A poénra azonban senki sem reagált, a lányon kívül. „Senki sem értette, csak ő.” – mesélte a világsztár egy nemrégiben kiadott életrajzi kötetben (melynek címeHindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me). A színésznő jóízűen szórakozott a viccen, mire Justinnak egy furcsa, ám jóérzéssel eltöltő gondolat futott át az eszén: „mi van, ha neki is épp ilyen száraz, sötét humorérzéke van, mint nekem?” – és ez tetszett neki.

Azon az estén nagyon sokat beszélgettek, de az énekesnek mégis Jessica telefonszáma nélkül kellett távoznia. „Talán nem volt alkalmas a pillanat.”– vélekedik most Justin, néhány év elteltével. „De sokat gondoltam rá.” – vallotta be elismervén, a lány nagyon felkeltette akkor az érdeklődését. Ám mindhiába, ugyanis semmi sem történt.

2007-ben, egy közös ismerősük által, újra találkoztak. Ez a személy volt az, aki elcsalta Jessicát Justin egyik koncertjére, az énekes ugyanis épp javában turnézott. Így kerültek újra egymás színe elé. Az énekes udvariasan megkérdezte a lányt, nincs-e kedve csatlakozni hozzá az autóbuszba, mire Biel rábólintott. Egy másik koncerthelyszínre utaztak, Anaheimba. Az úton végig beszélgettek és nevettek.

Távozáskor, Timberlake ismét megpróbálkozott Jessica telefonszámának az elkérésével, és ezúttal sikerrel járt. Ezután egy olyan időszak következett, amikor sokat beszéltek telefonon, aztán egy hónap múlva, közös megegyezés alapján eldöntötték, többé nem találkoznak másokkal, hanem „exkluzív” kapcsolatba kezdenek.

A különleges románcuk azóta is tart, az esküvőt követő harmadik évben pedig megszületett első gyermekük, Silas, akinél számukra fontosabb személy nem létezik ezen a földön – legalábbis míg meg nem érkezik a kistesó.

2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.