Hogyan távolítsuk el a szemölcsöt almaecettel?

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Alternatív módszerrel, almaecet segítségével könnyedén és maradéktalanul eltüntethetjük a szemölcsöt házilag. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy a dudor az szemölcs-e, és jót tesz-e neki az almacetes kezelés, kérjük ki orvosunk, bőrgyógyászunk véleményét.

Hozzávalók: organikus almaecet, steril tű, steril géz

Szerezzük be a hozzávalókat, majd alaposan tisztítsuk meg a szemölcsöt és annak környékét. Egy tűvel meg kell szúrjuk a szemölcsöt, hogy könnyebben be tudjon jutni a belsejébe az almaecet. Ez a művelet teljesen fájdalommentes, mivel a szemölcsben nincsenek érzőidegek.

Itassuk át a gézlapot almaecettel, majd tartsuk rajta a szemölcsön legalább egy fél óráig. Ha időn van, le is cserélhetjük majd egy újabb almaecetes pakolással. A műveletet másnap ismételjük meg, egészen addig, míg a szemölcs maradéktalanul el nem tűnik.

Esetlegesen kissé viszketés léphet fel, de ne vakarjuk, hiszen ez a gyógyulás jele. Pár nap múlva a szemölcs, mint egy seb le fog esni. Utókezelésként, míg a teljes pirosság eltűnik, kenegethetjük körömvirág kenőccsel a helyét.

9.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.