Így néznek ki Sylvester Stallone lányai: mindhárman édesanyjuk szépségét örökölték!

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

Sylvester Stallone Hollywood egyik legközkedveltebb sztárja, azonban kevesen tudják róla, hogy három csodálatos lánya van, akik a közösségi médiának köszönhetően egyre ismertebbek lesznek!

A Rambo sztárja nem szívesen tárta a nyilvánosság elé magánéletét, lányait mindig óvta a rajongók kíváncsi tekintete elől. Úgy tűnik, hogy mostanra már nem hat túlságosan az apai szigor, hiszen Sophie RoseSistine Rose és Scarlet Rose Stallone igencsak aktívak a közösségi médiában, és büszkén fürdőznek a siker fényében.

A lányok 1996-ban, 1998-ban és 2002-ben születtek, mindhárman csodaszépek, magabiztosa és tehetségesek, életük kihívásait és örömeit pedig a közösségi médián keresztül mutatják be. Rajongótáboruk igencsak nagy, csaknem 3,7 millió követőjük van.

Sylvester Stallone legnagyobb lánya, a Dél-Kaliforniai Egyetemen tanult kommunikációt, majd 2012-ben szívműtéten esett át. Sistine úgy döntött, hogy a divat világában szeretne sikeres karriert befutni, és idővel olyan híres magazinokban szerepelne, mint a Teen Vogue, a Harper’s Bazaar és a Town & Country. Scarlet, Stallone legkisebb lánya, májusban lett 19 éves, a közösségi médiában leginkább tökéletes testalkatával arat nagy sikert.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 24 éve házasok

Ők Hollywood egyik leghosszabb ideje házasságban élő sztárpárja, májusban ünnepelték a 24. házassági évfordulójukat.

“Boldog 24-dik házassági évfordulót! Repül az idő, de csodálatos életem van feleségemnek és családomnak köszönhetően” – írta a színész a közösségi médiában, ahol rajongók milliói köszöntötték fel őket.

A boldogító “IGEN”-et a londoni Dorchester Hotelben mondták ki, 1997. május 17-én.

A most 52 éves Jennifer Flavin volt modell, jelenleg sikeres üzletasszony, és még most is sokan megfordulnak utána az utcán, annyira gyönyörű. Lányai úgy tűnik, az ő szépségét örökölték.

Forrás:

9.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.