Ilyen egy drága temetés: 70.000 eurós BMW-ben temette el apját

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A család akarata szerint számos különleges temetési szertartást végeznek mostanában. Azonban az egyik legfurább temetés az utóbbi időben mégis az volt, amikor egy férfit a 70 ezer eurós kocsijával együtt temettek el.

Egy férfi úgy döntött, hogy az apját nem egy hagyományos, drága koporsóban, hanem inkább egy 74 ezer euró értékű autóban temessék el.

A nigériai férfi így fejezte ki, hogy milyen nagyon szerette az apját, aki mindennél drágább volt számára a világon. Másodsorban pedig be akarta tartani az ígéretét, amit már nem tudott az apja számára teljesíteni, vagyis azt, hogy vesz neki egy drága autót.

Az emberek reakciója, mint ahogy az lenni szokott, nagyon megosztó lett, egyesek teljesen kiborultak, nem értették miért kell ennyi pénzt feleslegesen kidobni, de voltak olyanok is, akik egyetértettek, és mély tiszteletnek tekintették ezt a nagy áldozatot.

Az biztos, hogy a nigériai férfi “ajándéka” sok szegény családon segített volna. A hozzátartozók közül többen azért aggódnak, hogy a sírrablók ki fogják fosztani a kegyhelyet.

8.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.