Imádja a 20 éves lány 63 éves barátját: “Sokan azzal csúfolják, hogy úgy néz ki, mint Shrek!”

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A 43 éves korkülönbség ellenére a 20 éves nő és a 63 éves férfi boldogok együtt, és nem törődnek a kritikával.

A 20 éves Adrienne és a 63 éves Shafik Salt Lake Cityben találkoztak először, ahol a férfi éppen üzleti úton járt. Közös barátok révén ismerkedtek meg, és azt mondják, azonnal egymásra hangolódtak. Adrienne, aki 19 éves volt, amikor megismerkedtek, a férfi hat gyermeke közül négynél fiatalabb, Shafik pedig 14 évvel idősebb barátnője édesanyjánál. A korkülönbség azonban egyáltalán nem zavarja őket, a negatív kritikákat pedig kifigurázzák saját TikTok videóikban.

Shafik a marketingszakmában dolgozik, de van egy bútorüzlete és egy autószerelő műhelyláncot is üzemeltet. A fényűző életmód miatt Adrienne-t gyakran vádolják azzal, hogy csak a pénze miatt van a férfival, de ők, ahelyett, hogy megpróbáltak volna vitába szállni azokkal, akik kritizálják a kapcsolatukat, inkább a komédia felé fordultak, és videóikban kiparodizálják az összes rosszindulatú megjegyzést – attól kezdve, hogy Adrienne haszonleső lenne, egészen addig, hogy Shafik úgy néz ki, mint Shrek.

Adrienne-nek ez az első olyan kapcsolata, amiben a férfi idősebb nála, Shafik pedig már többször is volt házas, hat gyereke van, és egy ideig több nővel is randizott, de nem vágyott komolyabb kapcsolatra, egészen addig, amíg meg nem ismerte Adrienne-t.

Shafik gyerekei jó viszonyban vannak Adrienne-nel, és úgy látják, valóban boldoggá teszi az édesapjukat.

„Azt hiszem, amikor először találkoztam vele, bizonytalan voltam, és kissé kényelmetlenül éreztem magamat.” – mondja Shafik egyik lánya, Yasmin, aki idősebb apja új barátnőjénél.

„Ahogy telt az idő, láttam, hogy valóban boldogok együtt, ezért megpróbáltam erre összpontosítani, és hálás vagyok érte, hogy apámnak van valakije, akivel megoszthatja az életét. Azt hiszem igazán boldoggá teszi az apámat.” – mondta.

Adrienne édesanyja is örül a pár boldogságának.

„Neki csak az a fontos, hogy szeretettel és tisztelettel bánjanak velem, és Shafik pontosan ezt teszi.” – mondja AdrienneShafik azt mondja, legbelül még mindig fiatalnak érzi magát, és csak a mának él.

„Csak egy életed van, és azt úgy kell élned, ahogy te akarod.” – teszi hozzá Adrienne.

Forrás:

3.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.