JÖN A VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV ÉS A kötelező maszkviselés ÚJRA

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

JÖN A kötelező maszkviselés és a súlyos LÉTSZÁMKORLÁTOZÁS Magyarországon! Bevásárlóközpontok, zárt terek, tömegközlekedés – MINDENHOL VÁLTOZÁS JÖN!

Hosszú stagnálás után most hét helyen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben. A virológus szerint hamarosan elér minket a következő hullám.

 Hét helyszínen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve folyamatos emelkedés várható – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Rusvai Miklós virológus, aki elárulta, hogy ezek alapján

IDÉN NEM OKTÓBERBEN, HANEM SOKKAL HAMARABB, TALÁN MÁR SZEPTEMBERBEN, VAGY AUGUSZTUS VÉGÉN BEROBBANHAT A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY KÖVETKEZŐ HULLÁMA.

Mint azt a lapnak elmondta, vélhetően augusztus végén már észlelhető lesz az emelkedés, de az igazi növekedést majd a szabadságolási időszakok vége és az iskolakezdés hozhatja el.

– A vakcina arra jó, hogy kivédje a súlyos betegséget és az elhalálozást, éppen ezért nekünk is tudni kell különbséget tenni a fertőzöttek számának növekedése, valamint a súlyos betegek és a kórházban lévők számának növekedése között – emelte ki.

Rusvai szerint hamarosan emelkednek az esetszámok © TV2

Hozzátette azt is, hogy vélhetően szépen, lassan visszatér a maszkviselési korlátozás is, először tömegközelkedésen, majd a zárt helyeken, leghamarabb például a bevásárlóközpontokban.

– A következő lépés nagy valószínűséggel az oltottsági igazolvány visszavezetése lenne a zárt téri eseményeken és sporteseményeken, ami jó is lenne, amikor már szükséges lesz, a legutolsó intézkedés pedig bizonyos események tekintetében a létszámkorlátozás lehet – vélekedett.

2.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.