Kiakadt Tilla: “Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív emberek”

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

Az elmúlt időben többször lépett kutyakakiba, elege lett Tillának.

Dühkitörést kapott Tilla, miután az elmúlt időben többször is “szerencséje” volt kutyakakiba lépnie. A TV2 műsorvezetője nemrég csatlakozott a kutyatartók táborával, kutyájával Dubi-val naponta két órát szokott sétálni, így szembesült a ténnyel, sok nagyon sok gazdi nem takarít fel kutyája után.

“Eljött az a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni, meg fogok tébolyodni. Az elmúlt két hétben háromszor léptem kutyakakiba. Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív emberek, hogy ott hagyjuk a kutyának a szarát? Hihetetlen, agyvérzést fogok kapni. Könyörögve kérem kedves kutyagazdák, legalább erre figyeljünk” – mondta kifakadva Tilla közösségi oldalán, amit a 24.hu vett először észre.

A TV2 műsorvezetője szerint abszurd, hogy még az ingyenes zacskókkal ellátott kukákkal mellől sem veszik fel az emberek a kedvencük piszkát.

“Miért, Miért, MIÉRT vagy bunkó??? Lehet, hogy azért szar az életed, mert te magad is beleszarsz mindenbe!!!!! Ne a mások bunkósága után menj, hanem tedd a dolgod rendesen!!!” – fejtette ki.

A videót ide kattintva nézheted meg.

2.8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.