Köllő Babett hatalmasat villantott! Tóth Gabinak és Majkának leesett az álla :O Köllő Babett nem bírta tovább, ezért ledobta cipőit és felfutott a Sztárban Sztár leszek! színpadára. Ruháját azonban nem táncra tervezték, így hamar olyat mutatott, amit biztosan nem tervezett.

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Köllő Babett nem bírta tovább, ezért ledobta cipőit és felfutott a Sztárban Sztár leszek! színpadára. Ruháját azonban nem táncra tervezték, így hamar olyat mutatott, amit biztosan nem tervezett.

Mindennek az előzménye, hogy a színpadra érkezők rendre operettel készültek, több Oszvald Marikát is láthattunk, azonban az előadók nem nyűgözték le teljesen a mestereket. Sőt, a színésznőként ismert Köllő Babett éles kritikákat fogalmazott meg, Majka pedig azt mondta, ha még egy operettet lát, akkor kivonul a stúdióból.

Nos, az újabb operett jött, Babett pedig nem bírt tovább magával, lerúgta a cipőit, felrohant a színpadra és egyik cigánykereket hányta a másik után, a végén pedig egy olyan spárgát villantott, hogy Majka, Tóth Gabi és Pápai Joci is mind az állukat keresték meglepetésükben, de a háttérben Tilla is teljesen ledöbbent, gyakorlatilag szóhoz sem jutott.

6 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.