Kommandósok rángadtták ki a saját ágyból Gáspár Virágot

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

Győzike kisebbik lányát nagyon megviselte a házkutatás.

Komoly nehézségeken ment át a Gáspár család az elmúlt években, Gáspár Győző kisebbik lányát pedig mélyen megviselte az eset. Bár Győzikét tisztázták a vádak alól, a család nagy stresszként élte meg az esetet.

A mulatós sztárt azzal vádolták meg korábban, hogy nagy értékű autókat hozott be Romániából, azokat egy céghálón keresztül eladta, adót pedig mindezek után nem fizetett, így 50 millió forintot csalt el az államtól.

A bíróság nemrég kimondta, a showmannak nem volt olyan 50 milliós bevétele, ami a sajátja lett volna, és ami után adót kellett volna fizetnie, a család megszenvedte, hogy rengeteg holmijukat koboztak el a házkutatás során.

Legjobban Gáspár Virág szenvedte meg, hogy kommandósok szedték ki az ágyából, a mai napig alvászavarral küzd.

“Virágon most jön ki mindaz a sok stressz és feszültség, ami tavaly április óta ért bennünket. Őt a kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa. A lányaim tartották bennem hónapokon át a lelket. Úgy látszik, Virágon most, hogy minden végre lezárult, most jönnek ki az átélt szörnyűségek” – mesélte a Kiskegyednek Gáspár Győző.

8 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.