Kritikus állapotba került kórházba a 14 éves ikerpár, miután a modelliskola koplalásra kényszerítette őket!

Uncategorized Admin Monday 27th September 2021

Egy aktivista nő hozta nyilvánosságra Masha és Dasha Ledeneva esetét, akiknek az életéért küzdenek az orosz orvosok, miután a lányok modelliskolája fogyásra szólította fel őket, aminek következtében annyit veszítettek testsúlyukból, hogy már életveszélyes állapotba kerültek.

Az orvosok szerint Masha és Dasha kritikus állapotba kerültek kórházba, ennek oka pedig az anorexia, amit az váltott ki, hogy a modelliskola azt kérte tőlük, hogy legyenek vékonyabbak – adja hírül a The Daily Mail brit lap.

Az esetet a 29 éves Maria Kokhno aktivista hozta nyilvánosságra, aki az étkezési zavarokkal küzdő emberek helyzetére igyekszik rávilágítani a társadalom figyelmét.A lányok gyakorlatilag élőhalott állapotban kerültek az orvosokhoz, akik azt mondták tehetetlenek.

Végül egy moszkvai klinika intenzív osztályára kerültek. Ezt megelőzően 3 napig kómában feküdtek egy másik kórházba, ahonnan, miután magukhoz tértek, hazaengedték őket, mert az orvosok azt mondták tehetetlenek.

A lányoknak egy olyan étrendet írtak elő a modelliskolában, amely alapján 17 óra után semmi főtt ételt nem volt szabad enniük, idővel az elfogyasztható adagokat is csökkentették, így Dasha végül 36 kilót nyomott, míg testvére 40-et. Maria szerint míg  Masha képes volt járni, addig Dasha már a fejét sem tudta felemelni, annyira legyengült.

Az aktivista szerint előbb az édességekről mondtak le a lányok, majd búcsút intettek a gyümölcsöknek és lassan elindultak a lejtőn.

4.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.