Lakatos Márk: “Magyarország első számú melege vagyok”

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Lakatos Márk szerint a melegek sokszor túltolják a melegséget, a draq queenség is ezért alakult ki.

A Partizán vendége volt nemrég Lakatos Márk, aki Gulyás Mártonnal a melegségéről és a divatszakmában betöltött szerepvállalásáról is beszélt. Lakatos Márk a műsorban elmondta, fiatalon dagi kisfiú volt, ezért nagyon sokan bántották az iskolában.

A stylist többek között arra is kitért, hogy a 90-es években nem mert Magyarországon belépni egy meleg helyre, aztán ez később változott, amikor kikerült Madridba, ahol még drag queenként is fellépett.

Lakatos Márk többek között azt is kifejtette, hogy ne várja el tőle senki, hogy a Pride-on gyalogoljon, amikor ő taxival szeret közlekedni.

“Én azt gondolom, hogy Magyarország első számú melege vagyok, ezt nem tudom levetkőzni. Az, hogy én nem vagyok aktivista vagy nem vagyok egy érdekvédelmi csoport tagja, az, amit én mindig is boldogan vállalok, hogy én egy Woody Allen típusú alkat vagyok.” – mondta Lakatos Márk Gulyás azon kérdésére, hogy reprezentáns a melegek világában, vagy sem.

Lakatos Márk nem gondolja, hogy a melegsége miatt lett sikeres, vagy hogy neki tartózása lenne a magyarországi közösség felé.

5.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.