Madonna személyi szakácsot keres. Nem hiszed el, mekkora fizetést ígér!

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

550 millió dolláros vagyonával, Madonna személyi szakácsot keres. Az énekesnő nem kevesebb, mint 143 ezer dolláros évi jövedelmet (közel 12 ezer dolláros havi fizetést) ígér annak a személynek, aki hajlandó főzni rá és a családjára, illetve elkíséri őt és a hat gyermekét mindenhová a világban.

A szakácsra elsősorban Madonna londoni, lisszaboni és New York-i rezidenciáján van szükség, de ha a helyzet megköveteli – és bizony azt elég gyakran megteszi –, az alkalmazottnak a dívával kell tartania a világkörüli utazásain is.

Álomállásnak hangzik? Akár az is lehet, amennyiben komoly szakmai tapasztalattal rendelkezel, és jártas vagy a zsidó konyha rejtelmeiben. Az énekesnő ugyanis alapkövetelményként szögezte le a kóser-étkek minőségi elkészítését.

Madonna és gyermekei, a 22 éves Lourdes, a 18 éves Rocco, a 13 évesDavid, a 12 éves James, valamint a 6 esztendős ikrek, Stella és Esther az egyszerű, egészséges fogásokat kedvelik. Az énekesnő imádja az olasz konyhát, egyik kedvence a rizottó. De az amerikai készítményeket sem veti meg, szívesen fogyaszt hamburgert és pulykából vagy marhából készült ételeket. A 60 éves díva menüjében a sushi/sashimi is gyakori szereplő, mint ahogyan a hagyományos angol fogások, például a krumpli hallal vagy a bab csirkekolbásszal is.

A jelentkezőket kétlépcsős interjún rostálják majd ki. Az első beszélgetést egy brit humán erőforrás-cég képviselői tartják, míg a másodikat maga az énekesnő. Madonna nem fukarkodik: ha megtalálja a számára megfelelő szakácsot, a havi bér mellett egyéb juttatásokat is biztosít számára.

Így utazhat a kiválasztott teljesen ingyen és bérmentve szerte a világban, egészségügyi és életbiztosítást és luxus szállást kap, naponta láthatja a családját, akik egyébként elkísérhetik őt a kiszállások alatt. Mindezért cserébe, az alkalmazottnak egy titoktartási szerződést kell aláírnia, melynek alapján semmilyen információt nem adhat ki Madonna magánéletéről.

Ez teljesen rendben van, és abszolút elfogadható! Te megpróbálkoznál vele?

8.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.