Miért kerülnek el a pasik? 5 tanács szingliknek

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

Nem feltétlenül kell egy prototípus nővé változnod ahhoz, hogy begyere egy pasinak. Nem kell ugyanolyan szőke legyél, mint a szomszéd Annácska, vagy nem szükséges ugyanazt a tűsarkút megvenned, mint amelyikből két pár tipegett előtted a múltkor. És az sem igaz, hogy, ha feltűnő idomokkal áldott meg az ég, akkor fognak szeretni a pasik. Van néhány szabály, amit nem kell betartani tűzön vízen át, talán úgy jobban fognak kedvelni a férfiak, ha egyéniséged van, szíved és lelked.

1. Nem kell a smink úgy álljon rajtad, mint a vakolat. Persze ápol és eltakar, és úgy érzed magad tökéletesnek, hogyha a szemetet is sminkben viszed le, de gondolj csak bele, mikor reggel felébredsz álmaid pasija mellett, és nem ismer rád. A férfiak nem mindig veszik észre, hogy te legalább két órát töltöttél el azzal, hogy tökéletesítsed arcodat.

2. Ne játszd az elérhetetlent! Mítosz az, hogy a férfiak az elérhetetlen nőket szeretik. Persze nem kell odadobnod magad az összes férfinak, de hogyha felkelted valaki érdeklődését, és úgy érzed, hogy ő is szívesen közeledne, vetkőzz le a páncélodból, és próbál meg nyitottabb lenni.

3. Nem kell mindig kiskosztümbe bújni. A lazaság néha megengedett, tehát, ha az üzletbe lépsz le, akkor legalább ne zakóba indulj el. Légy ápolt, de legyenek meg az alkalomhoz illő ruháid, mert különben egy feszült megfelelési kényszer fog tükröződni ruhatáradról.

4. Ne csak azért érdeklődj valami iránt, mert az a pasi kedvence! Nem kell F1-et nézni csak azért, mert álmaid férfija imádja. Lehet kompromisszumos a megoldás, vagyis ott ülsz vele a kanapén, de közben mondjuk női magazint olvasol. Előbb-utóbb az is kiderül, hogy egy szingli csak azért jár focimeccsre, hogy felszedjen valakit.

5. A cipő nem játszik olyan fontos szerepet a férfiak gondolkozásában, mint a tiédben. Nem kell ezerféle cipőt venned, csak azért, hogy begyere egy pasinak, és húsz centis sarokban sem kell tipegned mellette. Ki nem állhatják a férfiak, hogyha a válladig érnek, csak azért, mert te nem éred be mondjuk a tíz centis sarokkal.

2.1 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.