Nagyon rossz hír érkezett! Ezt már ne…Falus Ferenc tüdőgyógyász pár perce bejelentette az ÉV LEGROSSZABB hírét!>>> Ez bizony Téged is érint! >>>

Uncategorized Admin Saturday 25th September 2021

Több kismama is lélegeztetőgépre került a Semmelweis Egyetem klinikáján

Várandós nőkre is veszélyes a koronavírus: több kismamát is kórházban ápolnak a fertőzés miatt. Falus Ferenc szerint jobban oda kellene figyelni és védeni a várandós nőket.

Legalább 20 várandós nő kap oxigént, és legalább négyen vannak lélegeztetőgépen – írja az ATV. A portál úgy tudja, kétszer azért kellett császármetészést végezni a budapesti Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, hogy mentsék a magzat és az anya életét. Erről Falus Ferenc tájékoztatta a csatorna híradóját.

A korábbi országos tiszti főorvos azt is elmondta, hogy a covidos kismamákat az átcsoportosítások után az Üllői Úti Klinikán ápolják. Azt is kiemelte: az új mutáns vírusok jobban támadják a terhes nőket, mint az eredeti vuhani kórokozó. Ilyen magas halálozási adatok mellett úgy gondolja, nagyon fontos lenne jobban védeni és beoltani a kismamákat. Megemlítette, hogy Izraelben a második és harmadik trimeszterben lévő kismamákat Pfizerrel oltják, ahogy a szoptatós anyukákat is.

8.4 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.