Nincs olyan pár a világon, mint ők: majdnem 60 centi a köztük lévő különbség

Uncategorized Admin Sunday 26th September 2021

A szerelem sok mindenre megtaníthat bennünket: boldogságra, kitartásra, kedvességre. De legfőképpen arra emlékeztet bennünket minden nap, hogy nem mi magunk választjuk meg, kibe szeretünk bele – és ez a leggyönyörűbb a szerelemben.

James és Chloe Lusted 2016 óta házasok. Nagy-Britanniában élnek, ugyanabból a városból származnak, és amikor az első találkozásukról beszélnek, önkénytelenül is elmosolyodnak.

A 33 éves James színészként és műsorvezetőként dolgozik, a 27 éves Chloe pedig tanár.

2021. június 2-án megdöntötték a házastársak között lévő legnagyobb magasságkülönbség rekordját (különböző nemű párok között, ahol a nő a magasabb).

James 109,3 cm, Chloe pedig 166,1 cm, így a köztük lévő különbség 56,8 centi.

„109 centisnek lenni néha trükkös dolog. De mindenre képes vagyok, amire más, csak egy kicsit másképp.”

James a törpenövés egyik legritkább változatával született (Diastrophic dysplasia). Ez egy genetikai rendellenesség, amely befolyásolja a csontok és a porcok növekedését.

Emiatt James kételkedett abban, hogy valaha is megnősülhet, de mindenesetre teljes életet akart élni.

„Eljutottam arra a pontra, ahol ki kellett jelentenem magamnak, hogy nem a törpe termet határoz meg engem, hanem én határozom meg azt. Én csak ugyanolyan akartam lenni, mint mindenki más, és nagy életet élni egy kis testben.” – mondja James Lusted.

2012-ben, röviddel azután, hogy James végigvitte az olimpiai lángot szülővárosában, néhány barátja bemutatta őt Chloe-nak.

Chloe saját bevallása szerint mindig a magasabb férfiakat kedvelte. Ez azonban megváltozott, amikor James és ő megismerkedtek, és egymásba szerettek.

„Őszintén szólva tartottam attól, hogy fognak reagálni az emberek.” – ismerte el Chloe„Határozottan azt gondolom, hogy mindenkinek van egy párja. De ez a személy talán nem az, akit elképzeltél magadnak.”

Kapcsolatuk minden párnak inspirációt jelenthet világszerte a maga szívmelengető egyszerűségével és páratlan erejével.

Egy helyi bárban találkoztak, amikor Chloe még Cardiffban tanult, és nem sokkal később szembesülniük kellett a távkapcsolat nehézségeivel.

Annak ellenére, hogy kezdetben ők maguk is aggódtak a lehetséges kihívások miatt, különösen amiatt, hogy mások, hogy viszonyulnak majd a kapcsolatukhoz, 2013 végén már hivatalosan is egy párt alkottak.

Hét hónappal később Chloe és James egy észak-walesi tóhoz utaztak. Erre az útra James már egy gyűrűvel a zsebében indult el. A gyönyörű tó mellett pedig fél térdre ereszkedett – ami számára nehézséget jelent ugyan, de mindig is így képzelte a lánykérést – és megkérte Chloe kezét, aki boldogan mondott igent.

„A szerelmünk története megtanította nekünk, és másoknak is, hogy soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján, és szeresd a másikat, akárki is legyen az illető. Nem hiszem, hogy megválaszthatnánk, hogy kibe szeretünk bele.” – mondja Chloe.

A boldog szerelmesek, akik most már egy világrekordot is megdöntöttek együtt, már 5 éve házasok, és van egy 2 éves kislányuk, Olivia.

Forrás: Guinness World Records

Forrás:

7.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.