Örökbe adta a fiát, 22 évvel később a fiú megtalálta édesanyját, kiderült, munkatársak voltak

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Egy nő örökbe adta a fiát – 22 évvel később a fiú megtalálta az édesanyját, és kiderült, hogy végig egymás közelében laktak, sőt, munkatársak is voltak. A való élet néha épp olyan fordulatos lehet, mint egy film, és ez a történet is pontosan ezt igazolja.

1985 októberében Christine Tallady egy kisfiút hozott a világra. Egyedülálló anyaként azonban úgy gondolta, nem tudná felnevelni a gyereket, ezért az örökbeadás mellett döntött, abban a reményben, hogy a fiának így jobb élete lehet, mint amit ő biztosíthatna neki.

A nő a „nyitott örökbefogadás” opciója mellett döntött, ami azt jelenti, hogy beleegyezett abba, hogy ha a fia valaha is kíváncsi lenne a biológiai anyjára, felvehetik vele a kapcsolatot.

Az örökbefogadó szülők a Steve nevet adták a kisfiúnak.

Amikor Steve betöltötte a 18 évet, úgy döntött, hogy megkeresi az édesanyját. Steve hosszú ideig kereste őt, de egy darabig nem jutott eredményre, mivel rosszul írta be a nő vezetéknevét, de végül kijavította a hibát, és talált egy Christine Tallady nevű nőt, aki nagyon közel lakott hozzá. Steve azon tűnődött, vajon találkozhatott-e a biológiai anyjával az üzletben, ahol raktárosként dolgozott, de ekkor még fogalma sem volt róla, milyen közel van hozzá az édesanyja.

Egy munkatársának mesélt arról, hogy milyen bonyodalmakba ütközött keresés közben, arról, hogy írta el a Tallady nevet, mire a kollégája megkérdezte: Christine Talladynek hívják, mint a pénztáros kollégánkat?

Ezután egy üzletvezető segített neki, és kikereste az adatbázisban a pénztárosnő lakcímét.

Kiderült, hogy a pénztárosnő, akivel már 8 hónapja munkatársak voltak, valójában az édesanyja. Nem sokkal később az örökbeadást intéző ügynökség is felkereste Christine-t, és elmondták neki, hogy az egyik munkatársa, egy bizonyos Steve, a fia, és szeretné megismerni őt.

„Megöleltük egymást, sírtunk, aztán leültünk egy asztalhoz, és elkezdtünk beszélgetni.” – mesélték a nagy egymásra találásról.

Úgy döntöttek, hogy jobban megismerik egymást, és megpróbálják pótolni az elvesztegetett időt.

Forrás:

7.7 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.