Örökbe fogadták a haldokló szomszéd 3 gyermekét: jóságukért az élet is megajándékozta őket

Uncategorized Admin Tuesday 28th September 2021

Szükség esetén természetes, hogy a szomszédok segítenek egymásnak. Egy Las Vegas-i pár, Tisha, és férje, Kevin soha nem gondolta volna, hogy milyen segítséget fog kérni tőlük a szomszéd.

Audrey, a három gyermekes egyedülálló anya nem érezte túl jól magát, ezért elment az orvoshoz egy alapos kivizsgálásra. Indulás előtt megkérdezte a szomszédját, Tisha-t, hogy három gyermeke náluk töltheti-e az éjszakát. TishaKevin és öt gyerekük egy nem túl tágas lakásban lakott, de így is beleegyeztek, hogy Audrey gyerekei átmenjenek éjszakára.

Audrey másnap megkapta a vizsgálat eredményeit, 2. stádiumú nyelőcső- és gyomorrákot diagnosztizáltak nála. A kétségbeesett nő annak ellenére, hogy nem nagyon ismerte Tisha -t, összeszedte a bátorságát, és egy óriási szívességet kért tőle, mégpedig azt, hogy legyen gyerekei törvényes gyámja.

Tisha és Kevin tudták, hogy erre a kérésre soha nem mondhatnak nemet, ezért gondolkodás nélkül elfogadták Audrey kérését. Így váltak hatalmas, tíz tagú családdá.

Audrey, azt hitte, hogy legalább még egy éve van hátra, azonban röviddel a diagnózis után az állapota rohamosan romlani kezdett, és mindössze két hét alatt 4. stádiumba került. Elizabeth Thames, a harmadik szomszéd ismerte Beauchminék életkörülményét, ezért úgy döntött, hogy benevezi őket a Fox5 házátalakítós műsorába.

Tisha elmondta a műsor készítőinek, hogy a gyermekkora nem volt túl boldog. Árvaházban nőtt fel, és nem akarta, hogy Audrey gyerekei átéljék azt, amin ő már átesett.

“Nem akarom, hogy valaha is bármi olyannal kelljen foglalkozzanak, amivel én gyerekkoromban foglalkoztam, mert a gyerekek megérdemlik hogy gondtalan gyerekkoruk legyenek. Túl sok mindenen mentek keresztül. Megérdemelnek egy szerető családot és egy otthont.” – mondta.

A Fox5 csapata mindössze 4 hét alatt alakította át úgy Tisháék otthonát, hogy az élhető legyen egy ekkora család számára is.

A nappali sokkal rendezettebb lett, mindenki saját kis tárolóterületet kapott. Tisha legidősebb lányának nem volt eddig hálószobája, csak egy, a konyhától elválasztott nyitott területen aludt. Most egy saját gyönyörűen megtervezett privát területet kapott, és nagyon boldog.

A ház átalakításán kívül a csapat egy évi ingyenes élelmiszer-támogatást, és egy vadonatúj járművet is adott a családnak!

1.2 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.