Patrick Swayze felesége még ma is szerelmes a színészbe: “Milliószor is újból vele lennék.”

Uncategorized Admin Thursday 16th September 2021

Niemi így fogalmazott a gyászról: „Ez valami olyasmi, mélyen a testedben, amit nem tudsz irányítani. Még mindig érzem a keze körvonalát az enyémben.”

„Azon a csendes hétfői napon, szeptember 14-én, elnéztem az arcát, és hallgattam, ahogy apró kortyokban veszi a levegőt. Volt benne valami gyengéd, gyermeki. Tudtam, hogy itt az idő. Nem akartam kimenni a szobából. Lefeküdtem mellé, fogtam a kezét, és újra kitapintottam a pulzusát. Aztán már nem lélegzett.” – írta Lisa Niemi férje, Patrick Swayze, utolsó pillanatairól a Daily Mail szerint.

Patrick Swayze és Lisa Niemi szerelme pontosan olyan volt, amilyenre mindannyian vágyunk. Swayze 19, Niemi pedig 15 éves volt, amikor először találkoztak, egymás mellett nőttek fel, és majdnem három és fél évtizeden át csodálatos házasságban éltek. Swayze és Niemi megtalálták egymásban az igazi lelki társukat, és miután 1975. június 12-én örök hűséget fogadtak egymásnak, jóban-rosszban együtt voltak, és amikor Patrick Swayze megbetegedett, a rákkal vívott küzdelemben is együtt voltak.

Barbara Walters tévés újságíró „rendkívülinek” nevezte a házasságukat, és azt mondta a párról: „Ahogy Swayze rá nézett, és ragaszkodott hozzá, ahogy Niemi mosolygott, nem igazán tudom elképzelni egyiket a másik nélkül.”

Noha a pár elválaszthatatlanná vált, Nieminek el kellett engednie a férjét, miután 21 hónapon át küzdött a hasnyálmirigyrákkal. „Ha elveszítesz valakit, soha nem szűnsz meg szeretni őt. Úgy érzem, most más a kapcsolatom vele.” – mondta Niemi az ET-nek. „Egyszerűen csak nincs jelen fizikailag.”

Niemit hihetetlenül megrázta a veszteség, és azt mondja, még mindig érzi a férje kezét a kezében.

„Az a fajta gyász, amit Patrick távozása után tapasztaltam, szó szerint sejtszintű volt. Ez valami olyasmi, mélyen a testedben, amit nem tudsz irányítani. Még mindig érzem a keze körvonalát az enyémben. Néha, amikor az autópályán haladok, úgy érzem, hogy, ha oldalra néznénk, még mindig láthatnám, ahogy ott ül mellettem, mint akkoriban, amikor a kemoterápiás kezeléseire vittem. Tövig nyomtam a gázt, ő pedig rám villantotta azt a pajkos mosolyát. Oldalra nyúltam, és megfogtam a kezét, csodálatos volt. Annak ellenére, hogy útban voltunk a kemoterápiára, mindketten kiélveztük ezeket a pillanatokat.” – mesélte Niemi.

Miután annyi évet töltöttek együtt, bizonyos dolgok természetes szokássá váltak a számukra. Például, minden alkalommal, amikor Niemi repülőre ült, üzenetet küldött a férjének. Amikor 10 hónappal Swayze halála után ismét repülni készült, nem tudott ellenállni a kísértésnek, és szokásához híven elküldte az üzenetet.

„Ugyanazt írtam, mint mindig: szeretlek. Aztán egy ideig csak sírtam magamban.” – Úgy gondolta, hogy mivel az üzenetet nem lehet kézbesíteni, a szolgáltató visszaküldi neki, de nem így történt. „Szóval, vagy megkapta valahol odakint azt az üzenetet, vagy valaki más kapott egy üzenetet, amiben az állt, hogy valaki szereti. Bárhogy is legyen, úgy gondolom, valaki mindenképpen nyert valamit ezzel.”

Swayze és Niemi kapcsolatát az emberek nem azért csodálták, mert ne lettek volna problémáik, hanem éppen azért, mert ezek ellenére is kitartottak egymás mellett. „Egyetlen kapcsolat sem tökéletes, csak kitartasz, és nem adod fel.” – mondja Niemi„Természetes, hogy lesznek rossz időszakok. De a hibák ellenére is, milliószor is újból vele lennék.”

Életük legjobb éveit adták egymásnak, de Niemi azt mondja, még mindig van egy dolog, amit azóta is bán.

„Sajnálom, hogy nem mondtam el neki elégszer az együtt töltött 34 év alatt, hogy szeretem. Gyakran kimondtuk, hogy szeretjük egymást. Soha nem hagytam el a szobát anélkül, hogy elmondtam volna neki. De még mindig nem érzem úgy, hogy elég lett volna.” – mondta egy interjúban a The Times-nak.

Évekkel Swayze 2009-es halála után Niemi úgy döntött, ad még egy esélyt a szerelemnek, és 2014-ben hozzáment Albert DePrisco ékszerészhez. De Swayze, a férfi, akivel annyi éven át élt szerelemben, örökre a szívében marad.

„Albert tudta, hogy még mindig szeretem Patricket, és mindig is szeretni fogom, és azt mondta nekem: tudom, hogy szeretsz, és én is szeretlek. Körülbelül másfél hónappal ezelőtt Patrick megjelent álmomban. Olyan volt, mintha áldását adta volna rám, és tudatta volna velem, hogy minden rendben van. Nehéz lehet megtenni ezeket a lépéseket előre, de ez nem változtatja meg azt, ahogy érzünk valaki iránt. Ez volt az, amit el akart mondani nekem.” – emlékszik vissza Niemi.

Forrás:

5.9 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.